به گزارش ایسنا، دکتر سید ابوالفضل میردهقان، دبیر اجرایی کنفرانس گفت: اولین دوره کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران در سال ۱۳۷۱ با محوریت بررسی چالشهای کیفیتی به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد و پس از آن، این کنفرانس به طور پیوسته به میزبانی دانشگاههای مختلف در سطح کشور برگزار میشود.
وی با بیان اینکه امروزه دامنه کاربرد و استفاده از الیاف و منسوجات در سایر حوزههای علوم، مهندسی و پزشکی نیز در حال توسعه است، افزود: هدف از برگزاری این کنفرانس ایجاد همافزایی و محیطی پویا برای تبادل نظر علمی، ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و گسترش دانش فنی در حوزههای مختلف مهندسی نساجی است که در آن اعضای هیات علمی، دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران در زمینههای موضوع کنفرانس حضور دارند.
دکتر میردهقان افزود: علم و فناوری الیاف، فناوری نساجی، شیمی نساجی و رنگ، پوشاک، منسوجات صنعتی، مدیریت نساجی و بهرهوری، نانوفناوری در نساجی و فناوری و محصولات دانشبنیان در نساجی محورهای اصلی این کنفرانس هستند و تمام مقالات کنفرانس در مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) و پایگاه استنادی سیویلیکا (CIVILICA) نمایه خواهد شد.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، یادآور شد: در این دوره از مجموع ۲۸۶ مقاله رسیده به دبیرخانه کنفرانس، ۱۸۶ مقاله مورد تایید قرار گرفتند که از این تعداد ۹۲ مقاله به صورت شفاهی و ۹۴ مقاله در قالب پوستر ارائه میشوند.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر ارائه مقالات علمی، برگزاری کارگاه آموزشی «رویکردهای لازم برای دستیابی به توسعه پایدار در آینده صنعت نساجی»، برگزاری مجمع انجمن علوم و فناوری مهندسی نساجی ایران و برگزاری نشست صنعتی از جمله برنامههای جانبی این کنفرانس است. همچنین دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری انجمن صنایع نساجی ایران همزمان با برگزاری سیزدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی «اولین نمایشگاه کار صنعت نساجی» را به صورت مجازی برگزار میکند.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در پایان دبیر اجرایی کنفرانس به همکاری و همراهی انجمن صنایع نساجی و حمایت و مشارکت صنعتگران در برگزاری کنفرانس، اشاره کرد و ضمن دعوت از کلیه علاقهمندان به پژوهش و صنعت نساجی، ابراز امیدواری کرد شرکت کنندگان در این کنفرانس از نشستها به خوبی بهرهمند شوند.
انتهای پیام
نظرات