سید حسین علویمقدم امروز ۲۴ مهرماه، در نطق پیش از دستور نودودومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، اظهار کرد: در ابتدا با حمایت از مردم فلسطین و تحسین مقاومت آنها در برابر رژیم اشغالگر قدس تاکید میکنیم که قدس شریف آزاد خواهد شد و این اصل وعده الهی است.
وی با اشاره به ۲۶ مهرماه هفته تربیتبدنی و ورزش و ضمن تبریک به جامعه ورزش کشور، به ویژه ورزشکاران مشهدی عنوان کرد: مشهد روزی سرآمد ورزش کشور بود اما به لطف مدیریتهای ناکارآمد، حال خوشی ندارد. رویکرد و نگاه شورای ششم، مردممحوری بوده و هست. ما برخاسته از مردم هستیم، مردم را ولینعمت خود میدانیم و وظیفه و رسالتی جز خدمت به زائران و مجاوران آقا امام رضا(ع) نداریم.
علویمقدم با اشاره به اینکه سیاستگذاری و ریلگذاریها برای شهرداری را بر مبنای مردمداری و مردمیسازی گذاشتهایم، تصریح کرد: عملکرد حوزه مجری، یعنی شهرداری به نحوی است که متاسفانه روز به روز شاهد کاهش سطح سرمایه اجتماعی و اعتماد شهروندان نسبت به مدیریت شهرداری هستیم. در این راستا و با توجه به عملکرد چند ماه اخیر شهردار لازم است چند نکتهای را بیان کنم.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد افزود: با وجود اینکه شورای ششم شهر مشهد، پیشگام بسیاری از اولین اتفاقات خوب مدیریت شهری، در کشور مانند تخصیص ردیف جوانان در بودجه و تخصیص بالاترین درصد بودجه عمرانی پروژهها بوده، اما متاسفانه در دوره جدید روند این رویکرد سازنده به رکود رسیده است. شواهد و شرایط به نحوی بوده که عزمی برای تعریف و اجرای پروژه عمرانی در سطح شهر نمیبینیم.
وی بیان کرد: آیا تدبیر درست با پشت میزنشینی و تصمیمگیری در محافل رفاقتی دوستانه و پشت دربهای بسته، بدون حضور در میدان گرهگشاست؟ با رصد دورادور و برگزاری جلسات ارائه گزارش در سالن جلسات شهدای شهرداری در میدان شهدا نمیتوان به آرمانهای شهدا رسید.
علویمقدم ادامه داد: حدود ۶ ماه از آغاز به کار شهردار گذشت و همچنان خبرهای خوب بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی و کلنگزنی جای خود را به خبرهای انتصاب و ابلاغ داده است. حرفهای زیاد و انتقادات بسیاری نسبت به انتصابات و روند آن داریم اما صبر میکنیم تا ثمره و خروجی این تصمیمات مدنظر شهردار را ببینیم تا فردا نگویند مداخله کردید که نشد. امیدواریم هرچه زودتر تیم مدیریتی مد نظر دوستان تکمیل شود؛ زیرا کار بر زمین مانده زیاد داریم و زمان کم است.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه ابتکار عمل و اقدام خلاقانه شورای ششم با ایجاد کمیسیون ورزش و جوانان، مورد تحسین و الگوی برخی دیگر از کلانشهرهای کشور شد، عنوان کرد: اقدامی با رویکرد مسجدمحوری تعریف و ذیل آن پایگاههای استعدادیابی را هم در هشت پهنه تعریف کردیم. کمکاریهای حوزه ورزش مشهد و مدیریت ورزش و جوانان استان در دوره پیشین، واکنش نماینده معزز ولیفقیه در استان را به همراه داشت.
وی اضافه کرد: ایشان فرمودند «متأسفانه ورزش خراسان دچار عقبافتادگی است، در حالی که روزی ستاره ورزش کشور بوده، تیمهایی که هستند همه ورشکسته شده و حامیان مالی آنان کنار کشیدهاند، نمیخواهم بگویم ورزش قهرمانی هدف بوده اما یک ابزار چهره و جلوه بیرونی ما است. در مشهد و استان استعدادهای بسیار خوبی وجود دارد که برای احیای ورزش خراسان رضوی، افراد رسوب کرده در ورزش باید جای خود را به این استعدادهای جوان بدهند».
علویمقدم گفت: خوشبختانه شورای ششم سنگ بنای نظاممندی ورزش در شورا و شهرداری را با صلابت بنا نهاد. نخستین المپیاد ورزشی جانبازان و معلولان، نخستین جشنواره فوتبال ستارهها در رده پایه، نخستین دوره جشنواره ورزشی رمضان در هشت رشته ورزشی با حضور ۵۰۰۰ ورزشکار، بهرهبرداری از سالن ورزشی چندمنظوره مهرگان، نخستین دوره مسابقات فوتسال پاکبانان مشهدالرضا(ع)، کلنگزنی احداث نخستین مجموعه ورزشی بانوان در حاشیه شهر با نام شهربانو، توزیع ۱۵۰ هزار بلیت استخر رایگان و نیمهبها در حاشیه شهر، نخستین جشنواره ورزشی بانوان مشهدی در ۱۰ رشته، بهرهبرداری از ۹ زمین ورزشی و تجهیز فضاهای ورزشی در سطح شهر، جشنواره تفریحی ورزشی فجر انقلاب با حضور ۳۵ هزار دانشآموز مشهدی و... گوشهای از اقدامات حوزه تربیتبدنی بوده که با تاکیدات کمیسیون محقق شده است.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: طی دو سال اخیر، ۲۰۵ رویداد تفریحی ورزشی، ۴۶ رویداد ورزشی ویژه آقایان، ۳۵ رویداد ورزشی ویژه بانوان و ۱۹ رویداد ورزشی ویژه جانبازان، معلولان و نابینایان برگزار شده است. هشت مجموعه ورزشی سرپوشیده و ۳۰ زمین ورزشی روباز را در همین مدت دوساله بهرهبرداری کردیم و ۳۵ ایستگاه بدنسازی در نقاط مختلف سطح شهر تجهیز شد. همچنین جذب بودجه در بخش ورزش همگانی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، بیش از ۳.۵ برابر رشد داشته، تعداد رویدادهای ورزشی در این بازه زمانی ۲.۵ برابر رشد به خود دیده است.
وی خاطرنشان کرد: رشد بیش از ۴ برابری جذب بودجه در حوزه اماکن ورزشی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، رشد ۲.۵ برابری تعداد مجموعههای تعمیر یا تجهیز شده در سطح شهر و... از دیگر عملکردهای مثبت حوزه تربیتبدنی است.ضمن اینکه طی روزهای آتی، در مراسمی شاهد راهاندازی ۱۱۰ خانه ورزش پهلوانی در ۱۱۰ مسجد سطح شهر خواهیم بود، اقدامی ارزشمند که در راستای رویکرد مسجدمحوری شورای ششم بوده است.
پروژههای کوچکی که از نظر شهردار مشهد کلانپروژهاند/ شهردار باید توجیه شود
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد در این جلسه، در تذکری به شهردار اظهار کرد: تذکر ما به شهردار در خصوص نامهای است که شهردار روز گذشته در پاسخ به نامه آقای موحدیان، رئیس شورا برای ارسال فهرست پروژههای شاخص عمرانی شهرداری فرستاده بودند.
مجید دبیریان بیان کرد: ما به شهردار اعلام کرده بودیم که فهرست کلانپروژههای پیشنهادی و پروژههای شاخص عمرانی را به ما اعلام کنند. شهردار روز گذشته پس از یک ماه پاسخ عجلهای به نامه شورای شهر دادند. تامین مستحدثات مدیریت بحران منطقه ۶، احداث سوله بحران شهرک شیرین را به عنوان پروژه کلان معرفی کرده بودند.
وی افزود: تامین ماشینآلات تنظیف حمل و دفع شهری نیز جزو موارد بود که واقعا خجالت دارد. تقاطع غیر همسطح پل دهرود از دیگر پروژهها بود که دو، سه روز پیش استاندار از این پروژه بازدید کردند. پروژهای که قرار بود یکساله افتتاح شود، به واسطه کمکاری شهردار و تیم ایشان، صدای استاندار هم درآمده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: اجرای مسیر پایداری هسته مرکزی پارک بهار که یک مسیر در یک پارک بوده را به عنوان کلانپروژه شهری بیان کردند. احداث فاز دو فضای سبز حاشیه کال اسماعیلآباد از دیگر پروژهها بود.
وی اضافه کرد: متاسفانه تامین فضای اداری معاونت مالی-پشتیبانی ساختمان اداری مینو در فهرست کلانپروژه و پروژههای شاخص عمرانی معرفی شده است.
دبیریان خاطرنشان کرد: باید شهردار را به جلسهای دعوت و توجیه کنیم که پروژه کلان به چه پروژهای میگویند. روزی که قرار بود شهردار رای بگیرند، بیان کردند که من پروژهمحور هستم، سابقه کار عمرانی دارم و در میدان هستم اما ما حضور در میدان و پروژه شاخص از شهردار نمیبینیم.
انتهای پیام
نظرات