احمدعلی مقدم در گفت و گو با ایسنا، در رابطه با سالروز واقعه ۲۴ مهر(سالروز به آتش کشیدن مسجد جامع کرمان) ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای این حادثه، اظهار کرد: سیاستهای خفقان آمیز و جنایتکارانه رژیم ستمشاهی و کشتار مردم بیگناه تهران در ۱۷ شهریور سال ۵۷ و همچنین اولین سالگرد شهادت مصطفی خمینی، سبب تجمع و اعتراض شدید مردم کرمان در مسجد جامع این شهر و شکل گیری این واقعه مؤثر و ماندگاری آن در تاریخ انقلاب اسلامی شد.
وی با اشاره به اینکه آتش کشیدن مسجد جامع کرمان، نماد حقطلبی و عدالتخواهی مردم شهیدپرور و ولایتمدار کرمان بود، افزود: شگرد دشمن برای برپایی فتنه در کشور، شوراندن مردم علیه یکدیگر و سپس حمایت از اغتشاشگران و آشوبگران است لذا این فتنه به ظاهر مردمی با بصیرت خود مردم کرمان خنثی و دست عمال رژیم برملا شد.
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمان گفت: مردم فهیم و بصیر استان کرمان هر کجا که انقلاب و نظام جمهوری اسلامی نیاز به حمایت، حضور حداکثری و مشارکت مردم داشته، همچون سایر استانهای دیگر ایران، آتش به اختیار در وسط میدان بوده و انقلاب و ولایت را همراهی و کمک کردهاند، بطوریکه حادثه ۲۴ مهر در کرمان با حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از مردم انقلابی صورت گرفت و صدها نفر زخمی و دو نفر هم شهید شدند.
مقدم با بیان اینکه مردم کرمان برای پیروزی انقلاب اسلامی همراه و همصدا با سایر مردم ایران، برای سرنگونی طاغوت تلاش کردند، گفت: از اولین اقدامات انقلابیون در استان کرمان انتشار اعلامیههای امام(ره) و سایر نیروهای انقلابی و تظاهرات علیه جنایات رژیم پهلوی بود و همچنین وقایع خونبار و جانسوز ۲۴ مهر و ۲۴ آذر در کرمان، بارزترین سند اثبات جنایات و خباثتهای رژیم منحوس شاهنشاهی است.
وی با تاکید بر اینکه سالروز به آتش کشیدن مسجد جامع در کرمان یکی از ایام الله مهم انقلاب اسلامی و سند پر افتخاری برای حماسه هوشمندانه مردم انقلابی کرمان است، عنوان کرد: در ۲۴ مهر به خاطر چهلم شهدای ۱۷ شهریور، تمام بازار و مغازهها تعطیل شده و از طرف علما و روحانیون کرمان در مسجد جامع مراسم بزرگداشت و اجتماعی برگزار شده بود که کولیهای اجیر شده به مردم حمله کردند و مسجد، قرآنها و وسایل مردم را به آتش کشیدند.
مقدم ضمن گرامیداشت یاد شهدا و انقلابیون حادثه جانسوز ۲۴ مهر در کرمان، مطرح کرد: شهیدان محمد باقدرت جوپاری و غلامرضا یزدانشناس، شهدای والا مقام این حادثه بودند که این انسان های هوشیار با زمان شناسی و شعور سیاسی که داشتند بر خود لازم دیدند که در مقابل حکومت خودفروخته پهلوی به قیمت جانشان بایستند اما ولی فقیه خود را تنها نگذارند لذا شهادت آنها درس بزرگی برای نسل کنونی و آینده استان و کشورمان است که بصیرت؛ لازمه جدانشدنی از اطاعت از ولایت است.
این فعال سیاسی توضیح داد: این واقعه جانسوز و هتک حرمت به مسجد سبب پیام شدیداللحن امام راحل به رژیم فاسد طاغوت شد به طوریکه مردم سایر شهرها در مراسم هفتم حادثه مسجد جامع کرمان قیام کردند و شعار "خلق مسلمان را، کتاب قرآن را، مسجد کرمان را، شاه به آتش کشید" سر دادند.
وی تصریح کرد: این حادثه دردناک نمونه بزرگی از برخورد رژیم ستمشاهی با فعالیتهای انقلابی مردم شهر کرمان، حرمتشکنی شاه و عواملش نسبت به مقدسات دینی و مردم مسلمان ایران بود لذا خون مردم به جوش آمد و چهره ننگین رژیم پهلوی را برای همه روشن کرد و در نتیجه موجب نفرت شدید مردم از رژیم شد و باعث شد تا این روز به عنوان یک اتفاق ملی برای مردم ایران به خصوص استان کرمان ثبت تاریخ مجاهدتهای یک ملت شود.
مقدم با اشاره به اینکه این واقعه سند معتبر دفاع مردم کرمان در مقابله با شاه و جنایات رژیم شاهنشاهی است، تشریح کرد: رژیم سرسپرده پهلوی با این کار میخواست به اسم مردم، اتحاد و همدلی مردم را در تشکیل یک انقلاب مردمی و اسلامی برهم بزند اما اتحاد و بصیرت مثال زدنی مردم کرمان این نقشه شوم دشمن را نابود کرد و سبب شد تا این روز نیز همچون حادثه ۲۴ آذر در کرمان ماندگار شود. بنابراین قیام ۲۴ مهر، نمونهای از قیامهای مؤثر مردمی بود که سبب سرعت بخشیدن به پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت مردمی به رهبری امام خمینی (ره) شد.
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان در پایان خاطرنشان کرد: جهاد تبیین اینگونه وقایع مهم که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی داشتهاند، سبب میشود تا جوانان ما قدر این انقلاب و ولایت را بیشتر بدانند و هم اینکه به توطئههای دشمنان غدار و اسلام ستیز بیش از پیش آشنا شوند تا فریب وعدههای پوچ و دروغین آنها را نخورند.
انتهای پیام
نظرات