• دوشنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402072416588
  • خبرنگار : 71674

کـاربـرد پـایـتـون در عـلم داده چـیـست؟

کـاربـرد پـایـتـون در عـلم داده چـیـست؟

انجمن علمی دانشجویی روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، کارگاه «پایتون برای علم داده» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه از پنجم آبان‌ماه روزهای جمعه ساعت ۱۶:۳۰ الی ۲۱:۳۰،‌ به مدت ۳۶ ساعت، با تدریس مهندس امیررضا تجلی ـ کارشناس ارشد رشته‌ مهندسی صنایع دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

«معرفی کلی زبان برنامه‌نویسی و ابزارهای آن»، «بررسی توابع و دستورها، متغیرها، عملگرها، شرط‌ها و حلقه ها، رشته‌ها و ساختمان داده»، «استفاده از کتابخانه‌ها و پکیج‌های علم داده، یادگیری ماشین و داده‌کاوی در پایتون»، «مصورسازی داده و رسم انواع نمودارهای دو بعدی و سه بعدی و ماژول‌های گرافیکی»، «نمودار جعبه‌ای و شناور نمودار ویالونی نمودار نقشه جهان» و «علم داده‌کاوی و یادگیری ماشین»، «داده‌کاوی و یادگیری با ناظر و بدون ناظر در پایتون» از جمله موضوعات و سرفصل‌هایی که در این دوره ارائه خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به شناسه vahabomat@ و جهت کسب اطلاعات بیشتر به شناسه atu_pr@ مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha