حسین بیات، رئیس پژوهشکده گل و گیاهان زینتی ایران در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه که در فضایی به مساحت سه هزار متر برگزار خواهد شد، آشنایی با توانمندیهای پژوهشکده در حوزه ایجاد ژنوتیپها و ارقام جدید در انواع گیاهان زینتی است که گل داوودی از نمونههای موفق آن بوده است.
وی ادامه داد: این پروژه تحقیقاتی و دستاوردهای نمایشگاه در جشنواره خوارزمی نیز رتبههای برتر را به خود اختصاص داده است و هرساله شاهد حضور جمع عظیمی از بازدیدکنندگان از قشرهای مختلف شامل دانشجویان، تولیدکنندگان گل و گیاه، شهرداریهای مختلف و مقامات کشوری بوده است.
محمدرضا شفیعی مسئول برگزاری نمایشگاه نیز در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این نمایشگاه از ۲۷ مهر الی ۱۵ آبان در پژوهشکده گل و گیاهان زینتی شهرستان محلات برقرار خواهد بود.
مجری پروژه بهنژادی گل داوودی ادامه داد: در نمایشگاه گلهای داوودی اصلاح شده امسال، حدود هزار ژنوتیپ (رقم) گل داوودی که حاصل اقدامات بهنژادی پژوهشکده است، به نمایش در خواهد آمد.
شفیعی در مورد مساحت نمایشگاه، با اشاره به فضای نمایشگاههای گل در کشورهایی نظیر هلند، اسپانیا و امارات، افزود: به دلیل محدودیت فضا و امکانات، امکان گسترش فضا وجود ندارد، اما شرایط و توان برگزاری در ابعاد گستردهتر وجود دارد و این نکتهای است که میتوان مورد توجه قرار داد.
به گزارش ایسنا، این نمایشگاه در محل پژوهشکده گل و گیاهان زینتی شهرستان محلات برگزار خواهد شد. شهرستان محلات در جنوب شرقی استان مرکزی واقع شده و با سابقه بیش از ۹۰ سال فعالیت در زمینه گل و گیاهان زینتی، پیشرو در زمینه تولید، پرورش و بهبود نژاد گل است. ارقام به نمایش درآمده در نمایشگاه حاصل بیش از یک دهه اقدام پژوهشی و بهنژادی است که در پژوهشکده صورت گرفته است. با توجه به تفاوت زمان گلدهی ژنوتیپهای مختلف داوودی، پیشبینی میشود در هفته دوم برگزاری نمایشگاه، شاهد اوج گلدهی در گلهای داوودی باشیم.
انتهای پیام
نظرات