بیشک «در پشت هر مرد موفقی یک زن قرار دارد» و اگر این زن خود صاحب ایده و فکر باشد ضمن هموار کردن مسیر، سبب میشود تا پلههای موفقیت و پیشرفت خانواده هم سریعتر یکی پس از دیگری طی شود.
«علی کمال غریبی» و همسرش «الهام عباسی» که از هنرمندان فعال در عرصه صنایع دستی هستند، با تأسیس کارگاه تولیدی میز، مبلمان، پاف و صندلیهایی از جنس «کنف» در قالب طح شمیم خدمت امامزاده عبدالله (ع) گرگان، توانستند ضمن راه اندازی کسب و کاری متفاوت، زمینه ساز آموزش به علاقمندان و به کارگیری آنها در کارگاه شوند.
این کارگاه علاوه بر اشتغال زایی مستقیم برای چندین نفر آقا و خانم، میتواند برای چندین نفر دیگر در نیز اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده و در صورت تحقق همه برنامهها میتواند استان گلستان را به عنوان قطب تولید این گونه صنایع تبدیل کند.
پتانسیل افزایش نیروها با گسترش چرخه تولید وجود دارد
علی کمال غریبی، صبح امروز یک شنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۲ در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه مجموعه کارگاه «کنف گرگان» را با ایده و تلاش توسط همسر خود «الهام عباسی» تأسیس کرده، اظهار کرد: علاوه بر مبلمان، کارهای دکوری اعم از ظروف، کارهای آویز و دیوارکوب نیز توسط هنرمندان مجموعه با استفاده از مواد اولیه «کنف و یا حصیر» تولید میشود.
وی با بیان اینکه این مجموعه نخستین کارگاه از نوع خود در استان گلستان بوده و هم اکنون ۷ نفر به شکل مستقیم در مجموعه در حال کار و چهار نفر هم در حال آموزش هستند، ادامه داد: در صورت تکمیل همه بخشها، برای افزایش ظرفیت تولید تا سه برابر افزایش نیرو خواهیم داشت.
«آموزش» مقدمه ورود به کارگاه است
این کارآفرین با تأکید بر اینکه «آموزش» اصول و فنون تولید محصولات زیرمجموعه را به علاقمندان در برنامههای خود گنجاندهایم، افزود: هر فردی که تمایل دارد به مجموعه اضافه شود، اول آموزشهای لازم را میبیند و سپس کار خود را آغاز میکند.
وی با اشاره به اینکه پس از تحقق اهداف مدنظر، تصمیم گرفتیم تا نیروهای کاری را در بلند مدت به ۴۰ نفر افزایش دهیم، خاطرنشان کرد: بخشی اعظمی از مواد اولیه تولید را از استان گلستان و بخش دیگر را از استان گیلان تهیه میکنیم و این امیدوارکننده است که بیشتر مواد اولیه مورد نیاز در استان گلستان وجود دارد.
برنامهریزی برای رسیدن به تولید انبوه صنایع کنفی
کمال غریبی با بیان اینکه از پنج سال گذشته آمادگی راه اندازی این کسب و کار را داشتیم، اضافه کرد: حدود یک سال است که به شکل مستقل کار میکنیم و از حدود پنج ماه پیش با حمایتهای اوقاف و امور خیریه، کارگاهی در محوطه امامزاده عبدالله (ع) راه اندازی شده و در حال حاضر در این مکان مشغول به تولید هستیم.
وی از برنامهریزی برای رسیدن به تولید انبوه صنایع کنفی و حصیری در این کارگاه خبر داد و گفت: پیشبینی میکنیم تا در صورت گسترش کار و جذب نیروهای بیشتر، درآمدی بیش از ۷۰۰ میلیون ریال در ماه را داشته باشیم.
این فعال اقتصادی شناساندن برند محصولات تولیدی خود در سطح ملی را از مهمترین اهداف خود و همسرش عنوان کرد و گفت: محصولات تولیدی کارگاه دارای تنوع بسیاری بوده و علاوه بر تولیدات مدنظر، هرگونه سفارش را برای تولید میپذیریم.
به گزارش ایسنا، آنچه بیش از هر چیز در رونق کسب و کار این زوج کارآفرین مشهود است، حمایت اداره اوقاف و امور خیریه گرگان با در اختیار قراردادن محلی مناسب برای این منظور است که قطعاً مقدمهای برای انجام کارهای بزرگتر خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات