مسعود معینیپور؛ معاون فضای مجازی، هنر و رسانه و روح الله رفیعی؛ رئیس مرکز هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی در نشستی صمیمی، میزبان شاعران طلبه و چند شاعر دیگر از استان بودند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی در این محفل، شاعران علاوه بر بیان نقطه نظرات خود پیرامون فضای شعر و شاعری، به شعرخوانی پرداختند.
سید محمدجواد شرافت، سید سلمان علوی، سید مهدی موسوی، سید بشیر حسینی، مرتضی حیدری آل کثیر، روشن سلیمانی، محمد مهدی خانمحمدی، محمدعلی کعبی، حسن خسروی وقار، حمزه محمودی و خانمها طاهره سادات ملکی، راضیه مظفری و عاطفه خرمی شاعرانی بودند که در این جلسه حضور داشتند.
"لزوم برگزاری جلسات معرفت افزایی و بصیرت افزایی برای شاعران طلبه در کنار جلسات نقد شعر و توجه ویژه به ارتقاء کیفی اشعار"، "توجه خاص به شاعران مبتدی و تلاش برای دیده شدن شعرهای این افراد، مثل چاپ کتاب و ارایه آثار در نشریات معتبر با حمایت دفتر تبلیغات"، "برگزاری جلسات ویژه و تکمیلی مانند دورههای سوژهیابی، موسیقی شعر و سیر مطالعاتی برای بانوانی که برای حضور در جلسات مختلط و عمومی معذوریت دارند"، "پیگیری دیدار برگزیدگان و دستاندرکاران جشنواره اشراق با مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنهای" از جمله مباحثی بود که توسط شاعران در این جلسه مطرح شد.
"برگزاری چندین پیشنشست در قم و استانهای دیگر در قالب جشنواره برای شاعران غیر فارسیزبان"، "چاپ مجموعه شعرهای شاعران طلبه"، "گردآوری شعرهای برگزیده دورههای قبل در یک مجموعه"، "توجه ویژه به موضوع قرآن و هتک حرمت این کتاب آسمانی در جشنواره"، "تاثیر مشکلات مالی بر کم رونق شدن جلسات"، "فعالیت گستردهتر و انعکاس آثار شاخص در فضای مجازی و "ضرورت استفاده از ظرفیتهای بین المللی در جشنواره" از دیگر مهم ترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
در ادامه این نشست، معینیپور "معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی" ضمن تشکر و قدردانی از حضور شاعران در این جلسه صمیمی و با اشاره به حفظ و گسترش این فضا در دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: خلاء جلسات پرشور و گعدههای شاعرانه و معرفتافزا در استان مشهود است.
وی افزود: ما میتوانیم در حوزههای دانش شعری ورود کنیم و همچنین در بازنمایی محافل شعری در فضای مجازی و رسانهها موفق عمل کنیم.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: اتفاق تازهای که ما در دفتر پیگیر آن هستیم تاسیس یک انتشارات تخصصی شعر و داستان است تا نویسنده طلبه، دغدغهی چاپ و حواشی نشر را نداشته باشد و از این درگاه میتوانیم انتشار مجموعه اشعاری مخصوص شعر اولیها و مجموعههایی با موضوعات خاص و کمتر کار شده را برنامهریزی کنیم.
وی گفت: استفاده از ظرفیت شاعران طلبه خواهر بسیار مهم است و ما با امکاناتی که در دست داریم میتوانیم به بازنمایی فعالیتهای آنان در فضای مجازی، رسانه و مجلات کمک کنیم.
معینی پور اظهار کرد: با توجه به غنی بودن استان قم در فضای شعر دینی و آیینی چه در فضای حوزه علمیه و چه خارج از آن، میتوان با خیلی از استانها همآوردی کرد و با تجمیع این ظرفیتها میتوان قم را یک پدیده ملی در سطح کشور و حتی یک پدیده بین المللی در سطح زبان فارسی معرفی کرد.
وی گفت: در دفتر تبلیغات اسلامی این ظرفیت وجود دارد که در فرآیند شکلگیری شخصیت نظری، فکری و عقیدتی شاعران تاثیرگزار باشیم و امروزه شعر در در قالبهای موسیقایی که منتشر میشود تحت الشعاع قرار گرفته شده است و به یک محصول بازاری برای غلیان عواطف و احساسات تبدیل شده که در این میان به شور اجتماعی، ابعاد حماسی و ارزشمند توجهی نمیشود.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی خطاب به شاعران حوزوی تصریح کرد: میتوان با ظرفیتهایی که در بین شاعران وجود دارد، با همکاری و راهبری شما زمینهسازیهای خوبی را ایجاد کرد و ثمرهی خوبی گرفت.
انتهای پیام
نظرات