امیر علیمحمدی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه کاشیکاری، نماکاری و زیباسازی امامزاده اسماعیل شناط در شهرستان ابهر با هدف ساماندهی و زیباسازی اماکن فرهنگی مذهبی است، اظهار کرد: برای جذب گردشگر باید از ظرفیت مذهبی منطقه استفاده کرد.
وی با اشاره به طرح توسعه و ایجاد زیرساختهای مناسب گردشگری در این بقعه متبرکه، تصریح کرد: عملیات عمرانی گستردهای برای ترمیم و بهسازی آن مد نظر قرار گرفته است که کاشیکاری گنبد یکی از مراحل آن است که هم اکنون در حال اجراست.
این مسئول با بیان اینکه ابهر از توانمندیهای بسیار زیادی برخوردار است و باید از آن برای توسعه و آبادانی شهرستان استفاده کرد، افزود: بهمنظور تبدیل بقاع متبرکه به قطبهای فرهنگی در کشور، مرمت و بهسازی کالبدی آنها با حفظ معماری اصیل نهفته در این ابنیه در اولویت بوده است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ابهر تصریح کرد: این بنا نیازمند مرمت بوده و تا به امروز فقط کاشیهای فرسوده آن چندین بار به صورت موضعی تعویض شده است این عملیات عمرانی تا پایان آبانماه به اتمام خواهد رسید.
امامزاده اسماعیل بنایی است که در غرب شناط ابهر واقع شده است، این بنا تحت شماره ۱۰۱۴ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. سبک معماری نشاندهنده احداث بنا در قرن نهم هجری است و تزئینات هم مربوط به دوره صفویه است.
انتهای پیام
نظرات