تصویربردار: یاسین صفری، سیدجواد میرحسینی / تدوینگر: مریم غلامی
ایران زیباست؛
ویدیو/ عطر چین چهارم چای در لاهیجان
برای چیدن چای خشک ایرانی، باغداران با قیچیهای بزرگ که کیسههای بلندی به آن متصل است برگهای سبز را از بوته جدا میکنند و به کارخانه منتقل میکنند تا پس از طی مراحل ویژهای برگهای سبز معطر کوچک، به چای خشک تبدیل شوند.چای خشک ایرانی یکی از معطرترین و مرغوب ترین انواع چای موجود در بازار جهان است که اگر کسی که چای را دم میآورد، روش صحیح طبخ آن را بداند به عطر و طعم نابی میرسد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات