به گزارش ایسنا، هرش در مقاله خود نوشته است: «منابع گزارش میدهند که بنیامین نتانیاهو احتمالا درحال کناره گیری باشد و تنها تا زمان پایان درگیریها در دفتر باقی بماند.»
وی ادامه داد: «سیاست نتانیاهو، علیالخصوص حمایت وی از حماس به عنوان جایگزین تشکیلات خودگردان فلسطین باعث تضعیف امنیت اسرائیل شده است. او باور داشت که با ارائه کمکهای مالی از طریق قطر میتواند حماس را کنترل کند اما این رویکرد نتیجه معکوس داشته است.»
هرش عنوان کرد: «درگیری اخیر زمانی شدت گرفت که نتانیاهو برخلاف توصیه فرماندهان نظامی محلی به ساکنان ارتودکس اجازه داد تا «سوکوت» در کرانه باختری را جشن بگیرند. این باعث شد تا فشار زیادی بر منابع نظامی اسرائیل وارد شود و غیرنظامیان اسرائیلی در جنوب را آسیبپذیر کند.»
وی در ادامه گفت: «حمله به جنوب اسرائیل بزرگترین شکست در تاریخ اسرائیل است. بیست و دو شهرک برای ساعاتی به کنترل حماس درآمد و این باعث کشته شدن سربازان و غیرنظامیان زیادی شد. اسرائیل با فراخواندن ۳۶۰ هزار از سربازهای ذخیره خود به دنبال پاسخدهی است.»
این روزنامهنگار آمریکایی اظهار کرد: «بحثهایی در داخل درخصوص راهبرد پیشرویشان مطرح است. برخی خواهان رویکرد هوایی و دریایی هستند و برخی نگرانیهایی درخصوص میزان تاثیر نیروهای زمینی در درگیریهای شهری دارند.»
وی ادامه داد: «بمباران مداوم غزه شدت یافته و اسرائیلی دیگر پیش از هدف قرار دادن ساختمانها به غیرنظامیان هشدار نمیدهند.»
هرش در بخش دیگری از مقاله خود نوشت: «اسرائیل با هدف بیرون کشیدن حماس رویکردی را برای منزوی کردن غزه و قطع کردن برق و ذخایر انرژی این شهر درنظر دارد. جامعه بینالمللی خواستار پیروی از رویکرد "قواعد جنگی" بوده و رئیسجمهور بایدن نیز در کنفرانسی با سران یهودی بر اهمیت پیروی از این قواعد تاکید کرده است. »
وی ادامه داد : «اسرائیل حال باید تصمیم بگیرد که آیا خواهان قحطی زده کردن حماس است یا اینکه میخواهد وارد جنگی زمینی شود که ممکن است جان بسیاری ازجمله زندانیان را به خطر بیاندازد. هنوز تصمیمی درخصوص تهاجم تمام عیار گرفته نشده است.»
هرش در انتها نوشت: «در مجموع شرایط پیچیده است و نتیجه کار مشخص نیست. تفاوت نظرهایی درخصوص نحوه پیشروی وجود دارد و این در نهایت اسرائیل است که باید در این زمینه تصمیمگیری کند.»
انتهای پیام
نظرات