به گزارش ایسنا، در این مراسم ابتدا علی بابایی کارنامی نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در مجلس ضمن قدردانی از همت کارکنان شرکت در اجرای جهادی پروژه آبرسانی به روستای ورند اظهار کرد: جای قدردانی است که بسیاری از پروژه های آبرسانی در استان و این شهرستان طی مدت کوتاهی به ثمر مینشیند و مردم بسیاری از خدمات نظام بهره مند میشوند.
وی ابراز امیدواری کرد تا ۲۲ بهمن امسال پروژه های آبرسانی متعددی با حمایت نمایندهها در اخذ و پیگیری اعتبارات به مرحله بهره برداری برسد.
در ادامه "بهزاد برارزاده" مدیر عامل شرکت آبفای مازندران ضمن قدردانی از تلاش کارکنان شرکت در اجرای این پروژه آبرسانی اظهار کرد: خوشحالیم که نگاه بلند نظام در سایه صبوری مردم، امروز به بار نشست و اهالی این روستا از آب شرب سالم و بهداشتی پایدار برخوردار شدند.
وی با اشاره به تلاش برای تخصیص هزار میلیارد ریال اعتبار برای ۸۷۰ پروژه در استان پهناور مازندران گفت: با تدوین کتابچه تنش آبی و اثبات پنهان شدن محرومیت مازندران زیر چتر سبز، توانستیم اعتبارات بخش تنش آبی را از ۳ میلیارد تومان به ۶۰۲ میلیارد تومان برای ۲۳۶۰ پروژه افزایش دهیم، در همین راستا با تخصیص اعتبارات محرومیت زدایی۲۰۰ روستا در فاز اول و ۱۳۵۰ روستا نیز در فاز دوم تعریف شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اعلام تاسیس بنیاد خیرین آبرسان در مازندران افزود: از ظرفیت خیر بزرگ آبرسان حاج اکبر ابراهیمی هم استفاده کردیم و در سه مرحله بیش از ۴۷۴ کیلومتر لوله دریافت شد که با همت سبزپوشان جهادی در حال اجراست .
برارزاده در ادامه سخنانش در خصوص پروژه آبرسانی روستای ورند ساری گفت: برای آبرسانی به این روستا عملیاتی شامل احداث ۳ باب مخزن ذخیره به حجم ۹۰ متر مکعب، اجرای خط انتقال به طول ۳۸۲۰ متر و شبکه توزیع به طول ۳۰۰ متر به همراه حفر یک حلقه چاه با دبی ۱۵ لیتر در ثانیه و احداث اتاقک چاه انجام شده است.
وی اعتبار هزینه شده برای این پروژه آبرسانی را ۱۳۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: خوشحالیم که با اجرای این پروژه آبرسانی ۳۰۰ نفر از مردم این روستا از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی پایدار برخوردار شدهاند.
"احمد رنجبر" معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری شرکت آبفا مازندران هم طی سخنانی با اشاره به اهمیت آب در قرآن کریم و تلاش در راه این خدمت بیمنت افزود: با تحویلگیری مدیریت آب روستای ورند در دهه ۹۰ به دلیل افزایش جمعیت و کمبود منابع آبی، نیاز به تاسیسات جدید بیش از پیش احساس شد در همین راستا با تلاش و کوشش کارکنان شرکت و حفر یک حلقه چاه به عمق ۵۰ متر با دبی ۱۵ لیتر در ثانیه و نصب و اجرای تاسیسات ذیربط آب شرب سالم و بهداشتی پایدار در اختیار اهالی این روستا قرار گرفت که امیدوارم گوارای وجود ارزشمندشان باشد.
"محمدعلی نوبخت" فرماندار ساری نیز طی سخنان کوتاهی سه اصل سرعت، دقت و وسعت در حوزه آبرسانی را بسیار مهم خواند و گفت: معتقدم اگر مرکز استان به توسعه برسد تمام استان متنعم خواهند شد و این مهم در سایه تفاهم، همدلی و همراهی میسر خواهد شد.
قابل ذکر است، در پایان این مراسم از سه نفر از خیرین آبرسان روستای ورند با اهدای لوح سپاس و هدایایی قدردانی به عمل آمد.
انتهای پیام
نظرات