مصطفی طاهری ظهر امروز (۲۰ مهرماه) در نشست خبری با رسانهها، با اشاره به اجرای قانون یکپارچهسازی دادهها و اطلاعات، اظهار کرد: تا تکلیف اسناد غیررسمی در کشور مشخص نشود، نمیتوان این قانون را کامل اجرا کرد و بهدنبال تعیین تکلیف این اسناد هستیم.
وی تصریح کرد: یکپارچهسازی دادهها و اطلاعات باعث میشود یک سامانه برای انجام امور رسمیت یافته و تراکنش دادهها افزایش مییابد و در حال حاضر شاهد آن هستیم.
عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی با اشاره به دپوی خودرو از سوی شرکتهای خودروساز، گفت: این اتفاق در ادوار گذشته وجود داشت که دلایل خاصی از جمله نبود چیپ مورد نیاز بود که در همان موقع بخش دانشبنیان برای ساخت چیپ فعال شد و دیگر نیاز به طراحی نداریم و عنوان میکنم امروز دپوی خودرو حداقل در شرکتهای بزرگ نداریم.
طاهری در پاسخ به سوالی در رابطه با مهاجران افغان در ایران، عنوان کرد: در کشورهای دنیا موضوع مهاجران هم ظرفیت بهشمار آمده و هم تهدید است. در کشور امارات ۸۰ درصد جمعیت مهاجران تشکیل میدهد. یعنی آنها از ظرفیت در این بخش بهره بردهاند.
این مسئول افزود: در رابطه با موضوع مهاجران افغان باید به این نکته توجه داشت که قوانین باید بهگونهای باشد که وضعیت این افراد را رصد کنیم و اینکه کی و چگونه وارد کشور شده و در چه حالی بوده و چه زمانی خارج میشوند.
نماینده مردم زنجان در خانه ملت با اشاره به اینکه با قوانین درست میتوان تهدید را به فرصت تبدیل کرد، اظهار کرد: اگر در این بخش مشکلی مشاهده میکنیم از مدیریت ما و کمکاریها است. نتوانستهایم از ظرفیت استفاده کنیم و این مربوط به مجلس هم خواهد شد.
وی افزود: فردی که در این کشور زندگی میکند و ندانیم چه کار میکند، آسیب است. باید واقعا تهدید را از کشور برطرف کنیم و نقطه شروعش این است که بدانیم افراد چه کار کرده و همه موارد برای ما شفاف باشد و براساس اختیار ما وارد کشور شوند. در شرایط فعلی چون برخی مهاجران غیررسمی میآیند و قطعا آسیبهایی وارد میکنند. به این نکته نیز باید توجه داشت که زنجان همچنان در محدوده قرمز و استان ممنوعه در پذیرش اتباع خارجی است.
عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس به وضعیت ثبات ارز نیز اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم در تامین منابع موفق بوده و انتطار داریم این ثبات ادامه داشته باشد؛ البته نوساناتی بعد از تحولات منطقه وجود داشت که محدود بوده است.
طاهری همچنین به تحولات فلسطین اشاره کرد و یادآورشد: با عملیات انجام شده از سوی نیروهای حماس ابهت نظامی رژیم صهیونیستی از بین رفت و شرایط دیگر به قبل بازنخواهد گشت. این عملیات نفوذ در خط دفاعی پیچیده بود و حائز اهمیت است و امیدواریم جوامع مسلمان حمایت کامل از مردم غزه داشته باشند.
وی ادامه داد: در رابطه با عملکرد دولت از سال ۱۴۰۰ با ده سال قبل باید مقایسه کنیم و اعداد و ارقام موجود در رشد اقتصادی همه روبهجلو هستیم ولی به اهداف قانون برنامه قبلی که ۸ درصد بود نرسیدهایم و عقب هستیم. البته در حوزه صنعت بالای ۲۰ درصد رشد داریم. برایند رشد حداقل ۴ درصد است که نسبت به بلندمدت خوب است ولی برای اینکه نتایج اقدامات ملموستر باشد باید مشکلات یک دهه بعلاوه دوره جدید جبران شود که کار زیادی میطلبد.
وی به شائبهها در رابطه با انتخابات پیشرو اشاره کرد و در پاسخ به سوالی در رابطه با احتمال دخالت مدیران، تصریح کرد: انتخابات در کشور بهنوعی فراقوهای و فرادولتی است و نظارت بر انتخابات وابسته به دولت و افراد نیست. برگزاری انتخابات کار اجرایی است که عموما از توده مردم برگزارکننده آن است. قدرت در جمهوری اسلامی توزیع شده است و نمیتوان گفت انتخابات دچار شائبه میشود.
این مسئول در رابطه با اقدامات انجام شده در حوزه طارم و زنجان نیز گفت: کارهای خوبی در حوزه آب تخصیص داده شده است. البته عقبماندگی زیاد است و به میانگین کشور نرسیدهایم و همچنان پیگیر آن هستیم.
انتهای پیام
نظرات