به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، بر اساس آخرین یافتهها در پروژه مشترک الزویر (Elsevier) و گروهی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد که به "فهرست دانشگاه استنفورد" معروف شده است، بروندادهای پژوهشی منتشر شده در پایگاه اسکوپوس(Scopus) تا پایان سال ۲۰۲۲ در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی تحلیل شد و نویسندگانی که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان هستند، معرفی شدند.
جدیدترین نسخه این پایگاه در تاریخ ۱۲ مهرماه برابر با ۴ اکتبر ۲۰۲۳ منتشر شده است.
اصغر غلامی، مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: این پایگاه از سال ۲۰۱۹ تاکنون دو فهرست از پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان را منتشر کرده است. تفاوت این دو فهرست در بازه زمانی استنادهای تحلیل شده است؛ در یکی از فهرستهای اعلام شده، بازه زمانی استنادهای دریافتی یک ساله است و در فهرست دیگر، بازه زمانی استنادهای دریافتی از سال ۱۹۹۶ تا سال ۲۰۲۲ در نظر گرفته شده است.
وی افزود: نام ۳۹ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در فهرست اول (پژوهشگران پراستناد در بازه استنادی یک ساله ۲۰۲۲) و نام ۲۸ نفر در فهرست دوم (پژوهشگران پراستناد در بازه استنادی ۲۰۲۲-۱۹۹۶) قرار دارد.
مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه روششناسی ابداع شده مبتنی بر مجموعهای از سنجههای استنادی استاندارد شده برای ارزیابی تاثیر استنادی پژوهشگران در رشتهها و حوزههای علمی مختلف است خاطرنشان کرد: این روش که با نام "شاخص استنادی مرکب" معرفی شده، مبتنی بر تعداد استنادات دریافتی، جایگاه (الگوی هم –نویسندگی) و شاخص هرش نویسندگان (H-index) است.
انتهای پیام
نظرات