• چهارشنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402071913170
  • خبرنگار : 50441

مربی کشتی فرنگی فارس:

فدراسیون کشتی سیاست غلطی را در پیش گرفت

فدراسیون کشتی سیاست غلطی را در پیش گرفت

ایسنا/فارس مربی با تجربه کشتی فارس، نسبت به عملکرد فدراسیون کشتی و همچنین هیئت کشتی استان فارس انتقاد دارد.

حمیدرضا پوریافر، مربی پیشین تیم‌های ملی کشتی، در مورد نتایج تیم کشتی فرنگی ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو در گفت و گو با خبرنگار ایسنا درباره علل اصلی افت تیم ملی و همچنین کشتی‌گیران شیرازی توضیحاتی ارائه کرد.

پوریافر با ابراز اینکه انتظار نتیجه به مراتب بهتری از تیم اعزامی به هانگژو داشته است، اظهار کرد: فدراسیون نباید از تیم اصلی در بازی‌های هانگژو استفاده می‌کرد و لازم بود که به سایر فرنگی‌کاران مستعد کشورمان نیز اجازه عرض اندام داده شود.

وی در خصوص ناکامی عجیب کشتی‌گیر استان فارس در این رقابت‌ها گفت: در وزن ۶۰ کیلو که میثم دلخانی کشتی‌گیر استان فارسی نماینده کشورمان بود، دستمان از کسب مدال کوتاه ماند. میثم در یک مسابقه تدارکاتی در قزاقستان در مقابل کشتی‌گیر ازبکستانی دستش دچار آسیب شد و مدت‌ها تحت درمان بود. با وجود این مصدومیت، کادرفنی او را در اردوهای تیم ملی نگه می‌داشتند و وقتی دستش خوب شد، او را به دو مسابقه خارجی فرستادند ولی دلخانی دیگر به شرایط قبلش بازنگشت.

این مربی کشتی افزود: دلخانی با وجودی که به یک وزن پایین‌تر هم آمد، اما نتوانست انتظارات را برآورده کند. می توان علت افت میثم را همان مصدومیت دست وی عنوان کرد.

پوریافر در خصوص سایر کشتی‌گیران نیز گفت: سهرابی کشتی‌گیر وزن ۶۷ کیلو هم که بعد از مسابقات جهانی، همه منتظر کسب مدال طلای وی از بازی‌های آسیایی بودند، متأسفانه با یک اشتباه روی پل گیر کرد و با پذیرش شکست در نهایت سوم شد. امین کاویانی‌نژاد نماینده وزن۷۷ ایران در این بازی‌ها به‌نظر من با وجودی که دوم شد، نمره قبولی گرفت. چون در مقابل اکژول محموداف قهرمان چندسال اخیر این وزن در جهان با نتیجه یک بر یک، بازنده شد. فاصله نزدیک امین کاویانی‌نژاد مقابل اکژول محموداف، می‌تواند امیدواری ایجاد کند که در این وزن در کنار محمدعلی گرایی و دیگر مدعیان، پشتوانه بسیار خوبی خواهیم داشت.

مربی کشتی فارس ادامه داد: در وزن ۸۷ کیلو ناصر علیزاده در فینال با داوری پر حرف وحدیثی که شاهد بودیم، نتوانست به مدال طلا برسد اما در وزن های ۹۷ و۱۳۰هادی ساروی وامین میرزازاده به مدال طلا رسیدند که کاملا قابل پیش‌بینی بود، چون حریفان آسیایی ما در وزن‌های سبک مطرح هستند و در وزن‌های بالا حریفان اصلی ما در اروپا قرار دارند.

پوریافر با انتقاد از سیاست غلط فدراسیون کشتی گفت: باید بگویم اینکه ما یک تیم کشتی داشته باشیم و آن تیم را، هم به مسابقات جهانی وهم به مسابقات آسیایی اعزام کنیم، کاملا گواه آن است که فدراسیون کشتی و کمیته ملی المپیک، برنامه درستی برای میدان دادن به کشتی‌گیران جوان و زحمت‌کشی که در انتظار فرصتی برای دیده شدن هستند، ندارد.

در همین بازی‌های آسیایی، تیم ژاپن که در مسابقات جهانی چند مدال کسب کرد، تیم متفاوتی را راهی مسابقات هانگژو کرد و در هانگژو نیز صاحب چند مدال شد. این در حالی است که وضعیت کشتی ایران با بسیاری از کشورهای جهان فرق می‌کند. ما جامعه کشتی بسیار بزرگی داریم و باید کاری کنیم که تعداد به مراتب بیشتری در میادین مختلف بین‌المللی به میدان بروند. این عمل باعث ایجاد انگیزه و جاذبه بیشتر برای کشتی و کشتی‌گیر می‌شود.

وی در خصوص علل افت فرنگی‌کاران فارس در رقابت‌های اخیر جهانی و آسیایی گفت: در چند سال اخیر، فارس با حضور تعداد بیشتری کشتی‌گیر در اردوی تیم ملی و خصوصاً با کسب مدال‌های جهانی و المپیک، لقب قطب کشتی فرنگی را به خودش اختصاص داده بود ولی متأسفانه در یک سال اخیر، به یک‌باره دچار افت شدیدی شده است.

مربی پیشین برادران گرایی افزود: یکی از علل افت کشتی فارس، ممکن است تغییر در مدیریت هیئت کشتی باشد، چون هیئت جدید دست به تغییرات زیادی زده است. مثلاً تمام سالن‌های کشتی را از مدیران قبلی گرفت و همه را در اختیار هیئت شیراز قرار داد. این اتفاق باعث شد کشتی‌گیران زیادی جابه‌جا شوند و کشتی‌گران، مربیان سازنده خود را رها کنند و پیش مربیان مورد حمایت هیئت جدید بروند.

مربی قدیمی کشتی فرنگی فارس در پایان گفت: متأسفانه با تصمیمات اشتباه مدیران کشتی استان، مربیان با سابقه از کار بیکار شدند. خیلی از سانس‌ها به افراد فاقد مجوز مربی‌گری سپرده شد. شاید این یکی از مهم‌ترین دلایل افت کشتی فرنگی باشد. اگر مدالی هم توسط فرنگی‌کاران فارسی کسب می‌شود هم به اعتقاد من به‌خاطر اتفاقات خوبی است که در زمان مدیریت هیئت قبلی افتاده است.

به گزارش ایسنا، تیم ملی کشتی فرنگی با وجود کسب ۵ مدال در بازی‌های آسیایی، باز هم نتوانست آنچنان که باید و شاید انتظار علاقه‌مندان به کشتی را برآورده سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۷-۲۰ ۰۷:۲۰

کاش این مربی عزیز با آمار ادوار مختلف بازی‌ها تحلیل می کرد اونوقت می شد قضاوت درست تری داشت .با این اوصاف افت کشتی گیران قابل قبول نیست باید علمی تر برنامه ریزی می شد . اما به نظر می رسد با فشار مدال آوری که بر کشتی است فدراسیون بیشتر ریسک نکرد و گرنه حسن آقا خیلی باهوش است . حسن رنگرز عزیز این انتقادها را مد نظر و برنامه ریزی و تدبیر درست اتخاذ نمایید اینها دلسوزان کشتی هستند حسن عزیز و دلاور که همیشه برای مان رنگ طلایی.