احسان برملا در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ثبتنام نودانشجویان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان از ۱۷ مهرماه آغاز شده است. این موسسه ۱۴ کدرشته کارشناسی پیوسته دارد و امسال ظرفیت پذیرش دانشجو برای این موسسه از سوی سازمان سنجش ۷۰۰ نفر در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این ۱۴ کدرشته کارشناسی شامل رشتههای مهندسی برق، مهندسی عمران، معماری و کامپیوتر در دانشکده فنی و مهندسی و رشتههای مشاوره و روانشناسی، زبان و ادبیات انگلیسی، حسابداری و مدیریت در دانشکده ادبیات و علوم انسانی هستند. در دوره کاردانی نیز رشته نرمافزار کامپیوتر تدریس میشود.
معاون آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان با بیان اینکه در همه گروههای آموزشی این موسسه به جز حسابداری، کارشناسی ارشد رشتهها نیز تدریس میشود، ادامه داد: در دوره کارشناسی ارشد ۱۰ کدرشته در این موسسه وجود دارد و بسیاری از دانشجویان پس از پایان دوره کارشناسی، دوره تحصیلات تکمیلی خود را نیز میگذرانند.
معاون آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان عنوان کرد: تمام سعی ما بر این است که بهترین خدمات آموزشی را با کیفیت خوب به دانشجویان ارائه دهیم. امسال خدمات ویژهای برای دانشجویان در نظر گرفته شده است و به غیر از آموزش، مهارتآموزی دانشجویان نیز مدنظر است.
برملا عنوان کرد: ویژگی ممتاز موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی نسبت به دیگر مجموعهها در این است که این موسسه به سازمان جهاد دانشگاهی وابسته است و با رایزنی با بخشهای مختلف سازمان جهاد دانشگاهی، مقرر شده است که تسهیلاتی برای دانشجویان در نظر گرفته شود.
وی گفت: به این ترتیب دانشجویان میتوانند در مراکز آموزش کوتاهمدت جهاد دانشگاهی دورههایی را با تخفیف بگذرانند. همچنین دانشجویان و اعضای درجه یک خانواده آنها میتوانند با تخفیف ۱۵ درصدی از مراکز درمانی جهاد دانشگاهی استان خوزستان استفاده کنند.
پای صحبت دانشجویان جدید
یک نودانشجوی دختر ۱۸ ساله که برای ثبتنام مراجعه کرده نیز در گفتوگو با ایسنا، گفت: رشته تحصیلی من در دوره دبیرستان، علوم انسانی بود؛ هر چند امسال در آزمون سراسری هم شرکت کردم اما در رشته کارشناسی روانشناسی موسسه جهاد دانشگاهی خوزستان قبول شدم.
یک دانشجوی دختر ۱۸ ساله نیز گفت: امسال در کنکور سراسری شرکت کردم و موفق شدم در رشته مدیریت بازرگانی با آزمون جهاد دانشگاهی قبول شوم. با موسسه جهاد از طریق دفترچه سازمان سنجش آشنا شدم و از قبل با این مجموعه آشنایی نداشتم.
یک نو دانشجوی پسر ۲۰ ساله نیز گفت: رشته دبیرستانی من علوم تجربی بود. دو سال پشت کنکور بودم و در نهایت مهندسی عمران جهاد دانشگاهی پذیرفته شدم. از سالهای گذشته چند نفر از همکلاسیها و دوستانم در این موسسه پذیرفته شده بودند و از کیفیت آن راضی بودند و پیشنهاد تحصیل را در جهاد دانشگاهی دادند از این طریق با این مجموعه آشنا شدم.
وی ادامه داد: ۵۰ درصد به خاطر علاقه این رشته را انتخاب کردم و بقیه آن نیز به خاطر دیگر اولویتهایی است که داشتم.
یک دانشجوی پسر ۱۹ ساله هم درباره انتخاب رشتهاش گفت: من دانشآموز رشته تجربی بودم آزمون سراسری در رشته حسابداری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی پذیرفته شدم. از گذشته اطلاعاتی از موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی نداشتم و از طریق سازمان سنجش با اینجا آشنا شدم.
انتهای پیام
نظرات