• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402071812232
  • خبرنگار : 71282

تاکید بر آموزش تخصصی کارگران در بنگاه‌های اقتصادی

تاکید بر آموزش تخصصی کارگران در بنگاه‌های اقتصادی

سرپرست مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار می‌گوید: با حمایت‌های معنوی و اعطای مجوز پذیرش همکاری که از سوی مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار به شرکت‌های معتبر واگذار می‌شود، آن‌ها مجازند در یک بازه زمانی یکساله با نظارت این مرکز نسبت به موضوع آموزش تخصصی کارگران و تست‌های آزمایشگاهی محصولات ایمنی به‌عنوان همکار فعالیت کنند.

به گزارش ایسنا، موضوع آموزش ایمنی کار به عنوان یکی از مهم‌ترین راهکارهای ایمن سازی محیط کار، ارتقای بهره‌وری و صیانت از نیروهای انسانی و مادی کشور همواره سرلوحه ماموریت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار داشته است.

با استناد به آیین‌نامه آموزش ایمنی کارفرمایان، کارگران و کارآموزان مصوب مورخ سال ۱۳۸۸ شورای عالی حفاظت فنی و اصلاحیه تاریخ ۱۴۰۱/۷/۱۸، مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار به عنوان مرجع ذیصلاح در ارائه خدمات آموزش ایمنی کار در کشور تعیین شده است.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان بین‌المللی کار (ILO) و با رویکرد حفظ و صیانت از سرمایه‌های انسانی و فعالیت در عرصه‌های مرتبط با ایمنی و بهداشت شغلی، مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار را تاسیس کرد.

حبیب‌الله جلیلی ـ سرپرست مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رسالت این مرکز را حمایت از آموزش و پژوهش شرکت‌ها و شناسایی مجموعه‌هایی دانست که در بخش ایمنی و تجهیزات فنی پیشرو هستند.

وی با اشاره به اهمیت مقوله ایمنی و بهداشت شغلی عنوان کرد: یکی از اهداف مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار، مشاوره ایمنی و آشنایی با آخرین اقدامات سایر شرکت‌ها است.

آنطور که جلیلی گفته با حمایت‌های معنوی و اعطای مجوز پذیرش همکاری که در مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار به شرکت‌های معتبر واگذار می‌شود، آن‌ها مجازند که در یک بازه زمانی یکساله با نظارت این مرکز نسبت به موضوع آموزش تخصصی کارگران و تست‌های آزمایشگاهی محصولات ایمنی به‌عنوان همکار فعالیت کنند.

در حال حاضر راه‌اندازی مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت کار بستر استفاده از ظرفیت متخصصان این حوزه برای ارتقاء دانش فنی کارگران را به منظور کاهش حوادث و خسارات فراهم می‌کند. مطابق آمارها بیش از ۲۰۰۰ مشاور حفاظت فنی و خدمات ایمنی با سابقه بالا در کشور مشغول فعالیت هستند که از ظرفیت و توان آنها در این حوزه باید بهره‌گیری مناسب صورت گیرد. 

بر اساس اعلام اداره کل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته بیش از ۳۶۰ هزار فقره بازرسی برای نظارت بر مقررات ایمنی کارگاه‌ها و بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت آموزش ایمنی در مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار انجام گرفته است.

به گزارش ایسنا، همه کارگران، کارفرمایان و کارآموزان موظفند در دوره‌های بازآموزی عمومی و تخصصی که توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار تعیین می‌شود شرکت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha