• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۲ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402071811960
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

به بهانه هفته سلامت روان؛

سن طلایی مراجعه به ماما را بدانید

سن طلایی مراجعه به ماما را بدانید

ایسنا/خراسان جنوبی یک کارشناس مامایی در خراسان جنوبی با بیان اینکه بهترین زمان برای مراجعه به ماما برای اولین بار، بازه سنی ۱۳ تا ۱۵ سال است، گفت: دختران نباید از مراجعه به ماما حتی پیش از ازدواج خجالت بکشند چراکه این امر به سلامت روان و کاهش بروز مشکلات بعدی کمک کند.

فرشته درایتی، در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مشاوره با ماما پیش از زایمان، اظهار کرد: بهترین زمان برای مراجعه به ماما برای اولین بار، در سنین نوجوانی است که اغلب مردم نمی‌ دانند.

وی بیان کرد: توصیه می‌شود دختران این رنج سنی به منظور آشنایی با مسائل جنسی، جلوگیری و مراقبت‌های بهداشتی به ماما مراجعه کنند و با مامای خود رابطه صادقانه‌ای داشته باشند.

این کارشناس مامایی تصریح کرد: خشکی واژن فقط مشکل زنان سالخورده نیست؛ مسئله‌ای است که بسیاری از بانوان جوان نیز با آن درگیرند و حتی ممکن است یک عارضه جانبی به دلیل جلوگیری از بارداری باشد.

وی تصریح کرد: نگرانی و اضطراب طبیعی است، اما اجازه ندهید این نگرانی و ترس بر شما غلبه کند و احساس دستپاچگی نکنید. در صورت معاینه لگنی یا در صورت مراجعه دختران جوان، می‌توانید با خود یک نفر را به عنوان همراه به داخل اتاق ببرید.

این کارشناس مامایی بیان کرد: هر زمان در ادامه فرآیند مراقبت‌های بهداشتی و درمانی خود احساس کردید که با پزشک یا مامای خود راحت نیستید آن را به پایان برسانید چرا که احساس راحتی به خصوص در معاینات بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه از طرفی همه بانوان به آموزش‌های موثر نگهداری از پستان نیاز دارند و خوشبختانه تشخیص زودهنگام سرطان پستان، شانس بیشتری برای درمان موفق و با حداقل عوارض به وجود می‌آورد، ادامه داد: بیشتر بانوان تصور می‌کند بافت پستان هنگام معاینه باید نرم باشد در حالی که بیشتر انسان‌ها حالت توده‌ای دارند که به علت ساختار غده‌ای پستان‌ها است؛ هورمون‌های زنانه باعث افزایش تعداد سلول‌های پستان و مایع درون آن می‌شود و پستان‌ها به صورت طبیعی گره گره می‌شوند؛ این تغییرات ماهیانه باعث می‌شود در پستان‌ها احساس تورم، درد و حساسیت ایجاد شود.

این کارشناس مامایی خاطرنشان کرد: برای درمان نیاز به گفتگوی صادقانه دارید، زمانی که برای ویزیت به ماما مراجعه کرده‌اید باید به طور کامل و صادقانه شرایط سلامتی، سوابق جنسی، عادت‌ها و ترس‌ها و نگرانی‌های خود را بیان کنید به این علت که درمان‌های موثر و مفید زمانی اتفاق می‌افتد که شرح حال شفافی از خود به ماما بدهید و بدانید که صحبت‌های شما و ماما  به واسطه قانون حریم خصوصی حفظ می‌شود.

درایتی بیان کرد: توجه و صحبت با ماما به حال طبیعی و سلامت روان بیمار کمک کرده و او را از حالت اضطراب خارج می‌سازد، بنابراین نباید برای مراجعه دختران خود به ماما از سنین نوجوانی خجالت کشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha