مرتضی بیدآبادی درگفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این اقلام شامل گندم، برنج، جو، ذرت، پنبه وش، روغن و دانههای روغنی، چای، سیبزمینی، پیاز، حبوبات، سیب، پرتقال، خرما، کشمش، قند، شکر و کنجاله است و همچنین محصولات دامی، طیور و آبزیان شامل شیر و فرآوردههای لبنی، گوشت سفید، گوشت قرمز، تخممرغ و پیله ابریشم و نیز صنایع تبدیلی با یک مرحله تبدیل در بخش کشاورزی را باید به این گروه اضافه کنیم.
وی افزود: در راستای اجرای طرح انتزاع ۳۰ درصد نیروهای بازرسی از صنعت، معدن و تجارت با هدف انتقال تجربیات به جهادکشاورزی منتقل شدند و بعد از دو سال این نیروها به سازمانهای تابعه خود بازگشتند.
بیدآبادی خاطرنشان کرد: الزام اجرای قانون انتزاع به خاطر پراکندگی سیاستگذاری و برنامهریزی تأمین و توزیع کالا بود و در این راستا ادارهکل نظارت بر کالاهای اساسی و محصولات زراعی تشکیل شد و با توجه به تعداد زیاد نیروهای بازرسی در جهادکشاورزی قرار شد کار نظارت را خودشان انجام دهند.
معاون بازرسی و نظارت ادارهکل صمت استان همدان با اشاره به کمبود نیروی بازرسی در ادارهکل صمت استان گفت: با وجود این کم و کاستی در زمینه بازرسی عملکرد درخشانی داریم و کسب رتبههای برتر کشوری گواه این مسأله است.
به گفته وی، جهادکشاورزی ابزارهای تولید و واردات برای تأمین و توزیع کالا را در اختیار دارد و در مواقع کمبود اقلام با واردات میتواند نیازمندیها را تأمین کرده و هر جا نیاز به ثبات تولید باشد، با ممنوعیت واردات چرخه تأمین و توزیع را مدیریت کند.
انتهای پیام
نظرات