به گزارش ایسنا، حازم قاسم، سخنگوی این جنبش در اظهاراتی به خبرگزاری اسپوتنیک گفت، صحبت از میانجیگری زود است، زیرا این عرصه و میدان جنگ است که درمورد تحولات اوضاع حکم میکند، به ویژه اینکه میدان نبرد با ادامه عملیات مقاومت و تجاوزات رژیم صهیونیستی همچنان مشتعل است.
وی تاکید کرد، عملیات «طوفان الاقصی» با توجه به گسترش بیسابقه فعالیتهای نظامی مقاومت، به ویژه اینکه تعداد نیروهای شرکتکننده از نظر عنصر انسانی و تاکتیکی بیسابقه بود، با عملیاتهای پیشین خود متفاوت است.
قاسم گفت، وجه تمایز این عملیات انتقال نبرد به داخل مواضع نظامی رژیم صهیونیستی است، مواضعی که نوار غزه را محاصره کرده و از آنجا به این منطقه حمله میکند. عملیات طوفان الاقصی در پاسخ به تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مقدسات اسلامی و مسیحی، اسیران فلسطینی و اقدامات تحریک آمیز رژیم در کرانه باختری انجام شد.
وی افزود، موضوع سربازان صهیونیستی اسیر شده در عملیات طوفان الاقصی به گردانهای القسام مربوط میشود و پس از پایان این عملیات بررسی خواهد شد.
دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کرد، کابینه امنیتی کوچک این رژیم رسما شروع جنگ علیه نوار غزه را تصویب کرد.
فرمانده شاخه نظامی حماس صبح شنبه (۱۵ مهر) و پس از حملات گسترده راکتی مقاومت فلسطین به شهرکهای صهیونیستی در اطراف غزه، آغاز عملیات طوفانالاقصی را اعلام کرد.
درگیریها امروز (دوشنبه) در سومین روز از عملیات طوفان الاقصی توسط گردانهای عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) علیه اشغالگران بین نیروهای رژیم صهیونیستی و مبارزان مقاومت فلسطین در مناطقی در داخل اراضی اشغالی ادامه دارد و صهیونیستها نیز به حملات خود به مناطق مختلف نوار غزه ادامه میدهند که منجر به شهادت غیرنظامیان بیدفاع و تخریب منازل و مساجد شده است.
انتهای پیام
نظرات