محمدمهدی برومندی ظهر یکشنبه، ۱۶ مهرماه در جلسه کارگروه آب و کشاورزی شهرستان اهر ضمن اشاره به ضرورت بیمه شدن محصولات کشاورزی در استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: باید دست اندرکاران صندوق بیمه محصولات کشاورزی با تشویق بهرهبرداران و کشاورزان سطح پوشش بیمه اراضی کشاورزی را افزایش دهند.
به گزارش ایسنا، وی از وظایف صندوق بیمه محصولات کشاورزی را جبران ضررهای کشاورزان و دامدارانی که از طریق بلایای طبیعی، امراض و… دچار خسارت شدهاند عنوان کرد و افزود: اگر این صندوق توان پرداخت خسارتهای وارده به کشاورزان را نداشته باشد باید این مسئله در سطح عالی و استانی پیگیری گردد.
وی با اشاره به خسارتهای وارد شده به اراضی کشاورزی و باغی شهرستان اهر براثر پدیده تغییر اقلیم، خشکسالی، سرمازدگی، سیل، برف، تگرگ و… خواستار توجه ویژه مسئولان به این موضوع شد.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی منابع آبی را مهمترین مولفه در بخش کشاورزی و باغی عنوان کرد و گفت: لازم است میزان آب پایدار در شهرستان اهر مشخص و با بررسی و زمانبندی مناسب نسبت به تامین آب بخش کشاورزی و خصوصا باغی این شهرستان برنامهریزی شود.
وی توجه به مسئله آب و انجام کار کارشناسی توسط کارگروه آب و کشاورزی شهرستان اهر و استفاده از ظرفیتهای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور و مرکز تحقیقات استان در این خصوص، اضافه کرد: به زودی هیئتی از موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور برای بررسی وضعیت باغات این شهرستان و ارائه گزارش به رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و وزارت جهاد کشاورزی اعزام خواهند شد.
وی همچنین ضمن تاکید بر حل مسائل و مشکلات بانکی و تامین نهادهها برای کشاورزی خاطرنشان کرد: به صورت ویژه از کشاورزان شهرستان اهر حمایت خواهد شد و در این راستا به صورت یارانهای کودهای اوره، پتاس و فسفات بین کشاورزان این شهرستان توزیع خواهد شد و برای تامین بذر کشاورزان نیز با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و شرکت خدمات حمایتی تعامل خواهیم کرد.
در جلسه کارگروه آب و کشاورزی شهرستان اهر که با حضور محمدمهدی برومندی معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی، احمد محرم زاده نماینده مردم شهرستانهای اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی، فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، ابوالفضل غنیزاده فرماندار شهرستان اهر و جمعی از مسئولان و کشاورزان برگزار شد.
علاوه بر رسیدگی به مشکلات و خسارتهای بخش کشاورزی ناشی از حوادث طبیعی از جمله سرمازدگی، تگرگ، خشکسالی و بارش های سیل آسای این شهرستان در ارتباط با تأمین آب پایدار بخش کشاورزی، احداث استخرهای معیشتی، لزوم احداث سد کچری چای، استمهال بدهی کشاورزان به بانک و سایر مشکلات حوزه کشاورزان نیز گفتگو و در ادامه از باغات خسارت دیده بازدید شد.
انتهای پیام
نظرات