• یکشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402071610891
  • خبرنگار : 30057

گذر بنیاد نخبگان از دوران اعطای امتیاز به مستعدان/همراهی نخبگان با بنیاد اختیاری است

گذر بنیاد نخبگان از دوران اعطای امتیاز به مستعدان/همراهی نخبگان با بنیاد اختیاری است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه نوع برنامه‌ریزی ما در بنیاد با آنچه که در دانشگاه‌ها وجود دارد، متفاوت است، گفت: برخی از دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مسیر تحصیلی خود را تغییر می‌دهند که نشان می‌دهد در گذشته با استعداد خود آشنا نبودند، در این میان مهم این است که در طی مسیر نقطه کانونی، زندگی تهی از معنا نشود.

به گزارش ایسنا سید سلمان افقهی در دیدار صمیمانه با نفرات برتر کنکور سراسری ۱۴۰۲، بنیاد ملی نخبگان را خانه نخبگان توصیف کرد و خطاب به برترین‌های آزمون سراسری، افزود: همه شماها مسیر سختی را طی کردید و با شرکت در یک رقابت نفس‌گیر کنکور امروز توانسته‌اید در این مکان بنشینید و توانستید جزء ۱۰ نفر برتر اول باشید.

وی با بیان اینکه شماها از نعمت استعداد برخوردار هستید، خاطر نشان کرد: ما به خاطر داشتن استعداد مسؤولیت‌هایی را بر عهده داریم، ضمن آنکه می‌توانیم بیشتر اثرگذار باشیم و نگاه ما به نخبگان نیز همین است.

سیدافقهی با تاکید بر اینکه در مسیر زندگی، توقف به معنای زمین خوردن است، ادامه داد: یکسری موارد است که نخبگان و سرآمدان علمی باید بدانند ولی دانشگاه‌ها آنها را به شما ارائه نمی‌دهند و کار بنیاد همین است که این موارد را به نخبگان ارائه دهد و بنیاد ملی نخبگان خاص نخبگان برنامه‌ریزی می‌کند و نوع برنامه‌ریزی ما با آنچه که در دانشگاه‌ها وجود دارد، متفاوت است.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: این که شما نخبگان با فعالیت‌های بنیاد همراه می‌شوید یا خیر، اختیاری است و در این مسیر اجباری وجود ندارد.

وی با بیان اینکه ممکن است برخی از برترین‌های آزمون سراسری به خارج مهاجرت کنند، یادآور شد: مهاجرت خوب است، چون با فرهنگ‌ها و نگرش‌ها و نوع زندگی‌ها آشنا می‌شویم و ممکن است به کشور بازگردید یا خیر، ولی همه ما در یک مورد اشتراک داریم و آن اثربخشی برای کشور است.

سید افقهی تحقق این وجه اشتراک را منوط به تلاش دانست و گفت: شاهد هستیم که برخی از دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مسیر تحصیلی خود را تغییر می‌دهند که نشان می‌دهد در گذشته با استعداد خود آشنا نبودند، در این میان مهم این است که در طی مسیر نقطه کانونی، زندگی تهی از معنا نشود.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان عدم تفکر را از چالش‌های زندگی امروز دانست و افزود: در دانشگاه‌ها مجبور هستیم مواد درسی را پاس کنیم که لازم نیست و چاره ای نداریم چون نظام آموزشی ما به این صورت است، ولی نیاز است که بدون اثبات چیزی را نپذیریم. بنیاد نیز دوران اعطای امتیاز به نخبگان خود را سپری کرده و به بلوغ رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha