معاون شرکت آب و فاضلاب کشور امروز ۱۳ مهرماه در این مراسم اظهار کرد: در فاز نخست، آبرسانی ۱۰ هزار روستا در سطح کشور با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و شرکت آبفا در دست اجراست و قرار است یک میلیون و ۲۵۳ هزار خانوار روستایی در قالب چهار میلیون و ۶۲۰ هزار نفر از نعمت آب آشامیدنی بهرهمند شوند.
مجید آقازاده بیان کرد: در این فاز ۱۴ هزار و ۶۰۰ کیلومتر خط لوله انتقال و ۱۴ هزار و ۷۰۰ کیلومتر شبکه توزیع در حال اجرا و ۷۵۰ حلقه چاه در حال حفاری است.
وی افزود: در فاز نخست ۸۷۲ هزار متر مکعب مخزن و ۱۰۰۰ ایستگاه پمپاژ در حال احداث است و اعتبار ۴۷ هزار میلیارد تومانی تخصیص یافته است. فاز نخست ۴۲.۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) تامین اعتبار شده است.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب ادامه داد: علاوه بر آن فاز دوم این آب پروژه هم در برنامه ۱۴۰۲ آوردیم که قرار است ۱۲ هزار روستای دیگر هم به این طرح الحاق کنیم که نیاز به ۸۶ هزار میلیارد تومان اعتبار دارد.
به گفته وی، قرار است ۳۰۰۰ روستای دیگر در کشور جهاد آبرسانی انجام شود که در اجرای این طرح اعتبارات استانی تخصیص مییابد.
آقازاده تصریح کرد: در غرب آسیا ایران رتبه نخست جهاد آبرسانی را کسب کرده و نشان میدهد حجم کاری که نظام جمهوری اسلامی در تامین آب آشامیدنی شهری و روستایی دارد، زیاد است.
جهاد آبرسانی در ۵ شهر استان کرمان
مدیرعامل شرکت آب فاضلاب استان کرمان نیز در این مراسم گفت: در پنج شهر کرمان، رفسنجان، بم، زرند و سیرجان جهاد آبرسانی توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حال اجراست.
علیرضا عیدیان عنوان کرد: در رفسنجان ۱۴ حلقه چاه حفر شد که اعتبار ۱۸۴۰ میلیارد ریال برای رفع تنش آبی ۵۴ هزار نفر در ۸۵ روستا به کار رفته است.
وی افزود: در این طرح ۱۹ کیلومتر خطوط فرسوده جمعآوری، ۱۱ کیلومتر خطوط برق اجرا و ۲۰۰ کیلومتر شبکه توزیع احداث و بازسازی شد.
عیدیان گفت: در جهاد آبرسانی در استان کرمان، اعتبارات از محل قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) تخصیص یافته و سپاه ثارالله اجراکننده و شرکت آبفا هم نظارتکننده است.
نیاز رفسنجان به تخصیص پنج میلیون مترمکعب آب خلیج فارس
فرماندار رفسنجان نیز در این مراسم اظهار کرد: این چاهها جهت رفع تنش آبی اهالی ۸۵ روستا در سه شهر صفائیه، رفسنجان و جوادیه الهیه فلاح حفر و تجهیز شدند.
حسین رضایی بیان کرد: با تلاش همکاران شرکت آب فاضلاب شهرستان و استان کرمان ما کمترین تنش آبی را در رفسنجان داشتیم که جای تقدیر دارد.
وی افزود: این مدیریت خوشبختانه با وجود گرمای بالا صورت گرفت اما نگرانی ها هنوز هم وجود دارد. در منطقه نوق در صفائیه توانستیم چاهی با عمق ۳۳۰ متر حفر و تنش آبی را برطرف سازیم و به این معناست که سفرههای آب زیرزمینی کاهش یافته است. هم چنین در جوادیه فلاح هم توانستیم چاهی با شوری زیر ۱۰۰۰ پیدا و حفر کنیم.
فرماندار رفسنجان تأکید کرد: رفع تنش آبی برای کل شهرستان نیاز به تخصیص پنج میلیون مترمکعب آب خلیج فارس دارد که با وجود زیرساختها و لوله هزار اینچ باید اعتباراتی اختصاص یابد تا شهرستان از تشنگی نجات یابد.
انتهای پیام
نظرات