حسین رضایی نسب در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در زمینه موسیقی مقامی که از موسیقیهای کهن و اصیل است؛ فعالیت میکنم.
وی با بیان اینکه سال ۱۳۶۴ هفده ساله بودم که اولین فعالیت موسیقی را زیر نظر پدرم زنده یاد "غلامرضا رضایی نسب" که از هنرمندان حرفهای کشور در موسیقی مقامی بود، آغاز کردم و گروه موسیقی "رضاییها" را که اعضای آن برادران و پسر عمومهایم بودند را تشکیل داده و زیر نظر اداره ارشاد شهر کاشمر فعالیتمان را ادامه دادیم.
رضایی نسب با اشاره به تاثیر فعالیتهای فرهنگی و هنری بر هویتیابی نوجوانان و حفظ اصالت ملی- مذهبی، گفت: بهخاطر حفظ اصالتها با گروه سنی نوجوانان کار میکنیم.
سرپرست گروه موسیقی «آلاله» خراسان رضوی با بیان اینکه تاکنون در جشنوارههای فراوانی از سطح شهرستانی گرفته تا بینالمللی شرکت کردم و موفق به کسب عناوینی شدهام، تصریح کرد: از سال ۱۳۷۵ تاکنون پنج آلبوم موسیقی با عناوین "سوری سوری"، "حلالی لی"، "کوچههای شادی"، "سبزه نگار" و "زلف یار" را تهیه و تولید کردهام.
این هنرمند و رزمنده دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس موسیقی حماسی نقش مهمی در برانگیختن روحیه مقاومت در بین جوانان داشت.
وی با اشاره به جشنواره "سردار مقاومت" که سال گذشته در استان کرمان برگزارشد، افزود: همانگونه که شهدا به خاطر حفظ ارزشهای ملی و مذهبی و امنیت جامعه از همۀ تعلقات مادی خود گذشتند ما نیز وظیفه داریم رشادتها، از خود گذشتگیها و... رزمندگان را با تولید آثار هنری و ادبی به جامعه معرفی کنیم و روحیه ایثار و شهادت را در جامعه گسترش دهیم.
رضایی نسب با اشاره به جذابیتهای موسیقی حماسی لرستان، ادامه داد: در جشنوارههای مختلف موسیقی شاهد هنرنمایی هنرمندان موسیقی دیار لرستان مانند استاد "محمد میرزاوند" بودهام.
انتهای پیام
نظرات