• پنجشنبه / ۱۳ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402071308677
  • خبرنگار : 50160

استاندار زنجان:

محرومیت‌زدایی در استان زنجان مورد توجه قرار گیرد

محرومیت‌زدایی در استان زنجان مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/زنجان استاندار زنجان با اشاره به اینکه در بحث آسیب‌های اجتماعی باید به موضوع محرومیت‌زدایی نیز توجه شود، اضافه کرد: نمونه این موضوع کوی فلسطین زنجان است که باید نسبت به حل مشکلات آن اقدام شود.

محسن افشارچی امروز (۱۳ مهرماه) در کارگروه سلامت، بانوان و خانواده استانداری زنجان، اظهار کرد: اولویت‌بندی اصلی در استان، آسیب‌های اجتماعی است. آسیب‌های اجتماعی باید بر اساس اولویت حل شود و اگر در آسیبی رتبه استان اول است؛ باید دلایل آن بررسی شود.

نماینده عالی دولت در استان زنجان با بیان اینکه در ارتباط با مسائل مطرح شده در حوزه آسیب‌های اجتماعی باید توجه لازم را داشته باشد، افزود: باید این حوزه را در راس برنامه‌ها قرار داد.

استاندار زنجان همچنین در ارتباط با مسائل مطرح شده در حوزه مساجد و مشکلاتی که در بخش بانوان دارند نیز گفت: مساجد از همان ابتدای ساخت باید حداقل ملاک‌ها را داشته باشد.

این مسئول افزود: ما امروز حجم زیادی متولی فرهنگی داریم؛ البته این موضوع کلی است ولی تمرکزی روی هیچ کاری وجود ندارد و نمی‌دانیم در این ساختارهای فرهنگی چه کاری باید انجام دهیم.

افشارچی گفت: برخی از کارها نیاز به بودجه ندارد و بسیار راحت حل می‌شود اما متاسفانه این کار نیز انجام نمی‌شود؛ چون به اصطلاح انگیزه و حس آن کار وجود ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از برگزاری خوب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله (ع) و همچنین جشن‌های دهه اول ماه ربیع، گفت: از همه کسانی که فضای نشاط و شادی در استان را ایجاد کردند قدردانی می‌کنم.

استاندار زنجان گفت: همچنین از ورزشکارانی که در این ایام دل مردم استان را شاد کردند قدرددانی می‌کنم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان نیز در ادامه گفت: ۶۶ درصد مساجد زنجان محل مناسب برای بانوان ندارد.

سیده‌فائزه موسوی تصریح کرد: نقش بانوان در مساجد بسیار تاثیرگذار است؛ چون مسجد محل تجمعات سیاسی و فرهنگی است.

وی با اشاره به اینکه با وجود نقش بانوان متاسفانه اکثر مساجد محل مناسبی برای بانوان ندارند، اضافه کرد: علاوه بر این ۶۵ درصد از مساجد مکان مناسب برای بانوانی که از حضور در مساجد معذورند را ندارند.

موسوی با اشاره به اینکه در ۱۶ درصد از مساجد دسترسی بانون به سرویس بهداشتی سخت است، گفت: ۶۷ درصد از مساجد نیز سرویس فرهنگی برای معلولان و سالمندان ندارند.

این مسئول ادامه داد: براساس بررسی انجام شده اغلب رنج سنی نمازگزاران در مساجد ۴۱ درصد میانسال، ۳۵ درصد سالمند، ۱۱۴ درصد جوان، ۷ درصد نوجوانان و سه درصد کودکان هستند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان تصریح کرد: در ۲۸ درصد از مساجد بانوان امکان ارتباط با امام جماعت مساجد را ندارند و علاوه بر این وسایل گرمایشی و سرمایشی مساجد نیز برای بانوان مناسب نیست که این امر هم جای تاسف دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha