سردار سلمان امیری چهارشنبه ۱۲ مهر در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۱۰ برنامه در هفته انتظامی در سطح استان برگزار خواهد شد، شعار این هفته را «شهروند قانونمدار، پلیس خدمتگزار» دانست و اظهار کرد: شعار روز نخست «پلیس انقلابی، سرباز فداکار، ایثار و شهادت» است به طوری که در این روز دیدار با ولیفقیه در استان، غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا و اهدای نشان «سرو» و اهدای خون پرسنل انتظامی را داریم.
وی شعار روز دوم را «پلیس ولایی، جامعه ایمانی، حفظ ارزشها» عنوان کرد و افزود: در این روز حضور پرسنل انتظامی را در نماز سیاسی، عبادی جمعه، برگزاری نمایشگاههای جانبی در محل برگزاری نمازجمعه، برپایی غرفه سلامت و برپایی میز خدمت را داریم.
امیری «پلیس مقتدر، قانونمدار، انضباط اجتماعی» را شعار روز سوم دانست و ادامه داد: در این روز برگزاری صبحگاه مشترک نیروهای مسلح و تجلیل از پیشکسوتان، پلیسهای افتخاری، خانوادههای شهدا و ایثارگر و معتمدان پلیس و برگزاری مسابقات ورزشی را داریم.
وی با بیان اینکه شعار روز چهارم «پلیس هوشمند، مشارکت عمومی و توسعه امنیت» است و برنامههای این روز انجام ورزش صبحگاهی و میزبانی ادارات دولتی و غیردولتی را داریم، اضافه کرد: برای روز پنجم با شعار «پلیس خدمتگزار، شهروند قانونمدار، امنیت پایدار» برگزاری نشست هماندیشی علمی با دانشگاهها، برنامه «یاد یاران»، برپایی نمایشگاه فناوریهای نوین، عیادت از بیماران موردنظر و ملاقات مردمی سامانه ۱۹۷ درنظر گرفته شده است.
فرمانده انتظامی استان همدان برگزاری همایش کلانتران نمونه، مراسم طلایهداران ترافیک، مسابقات دوی استقامت ویژه پرسنل وظیفه را جزو برنامههای روز ششم با شعار «پلیس دانشبنیان، حرفهای، روزآمد» برشمرد و یادآور شد: در روز هفتم با شعار «پلیس پاسخگو، اعتماد عمومی، انسجام اجتماعی» برنامههایی نظیر برگزاری کارگاهها و نشستهای تعاملی با ادارات استان، مسابقات ورزشی و مراسم اختتامیه هفته انتظامی را داریم.
وی در ادامه به عملکرد حوزههای مختلف فرماندهی انتظامی استان همدان اشاره کرد و گفت: در شش ماهه نخست امسال ۶۰۱ هزار و ۳۰۱ فقره تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ درصد رشد را نشان میدهد.
امیری با اشاره به اینکه از مجموع تماسها برای ۲۱۸ هزار و ۹۱۶ فقره عملیات پلیسی انجام گرفته که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد دو درصی داشته است، افزود: ۳۶۶ هزار نفر از تماسگیرندگان با ۱۱۰ درخواست راهنمایی و مشاوره داشتهاند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته پنج درصد افزایش را نشان میدهد البته این خط برای فوریتهای پلیسی است و باید دریافت مشاوره از طریق سامانه ۱۹۷ انجام گیرد.
وی با بیان اینکه در نیمه نخست امسال ۱۰ هزار و ۸۱۰ مورد انواع طرحهای عملیاتی موضوعی، منطقهای، حجمی و نقطهای با بهکارگیری ۳۲ هزار و ۴۳۰ نفر داشتیم، ادامه داد: در این مدت، ۳۸۸ مرحله ایست و بازرسی در سطح استان انجام شده که ۸۷ نفر از افراد مسالهدار طی این عملیاتها دستگیر شدهاند.
فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به تأمین امنیت ۱۷ مورد مراسم طی ۶ ماهه نخست سالجاری خاطرنشان کرد: تنها در ایام اربعین ۲۲ میلیون تردد در محورهای استان به ثبت رسیده است به طوری که نظم و امنیت مثال زدنی در این ایام در سطح استان برقرار بود.
وی با اشاره به ارسال ۴۰ هزار و۸۰۰ پیامک هشداری در قالب ۲۱ موضوع به شهروندان همدانی تصریح کرد: در نیمه نخست امسال ۶۷ طرح جمعآوری معتادان متجاهر را داشتیم که در پی آن ۳۵۰۰ نفر معتاد شناسای و دستگیر و به کمپ معرفی شد.
امیری به اجرای ۲۸۷۳ مرحله طرح استانی ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط حادثهخیز و جرمخیز اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه کاهش ۳۱ درصدی در تأخیر در حضور واحدهای گشت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته را داشتیم.
وی در ادامه با بیان اینکه در پلیس آگاهی شناسایی و انهدام ۲۲ باند فعال در امر سرقت را در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۲ داشتهایم، افزود: ۲۶۸ فقره سرقت با دستگیری ۵۵ نفر سارق در حوزههایی چون سرقت سیم برق، عنف، اماکن، منزل، داخل خودرو، احشام و وسایط نقلیه در سطح استان کشف شده است.
امیری با اشاره به اینکه طی ۱۵ مرحله طرح عملیاتی مبارزه با سارقان وسایط نقلیه، احشام، سیم، صنوف مختلف و منزل ۱۷۲ سرقت کشف و ۳۱ نفر دستگیر شده است، اضافه کرد: ارزش ریالی کالاهای مکشوفه توسط پلیس امنیت اقتصادی در شش ماهه نخست امسال ۱۹۰ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش هشت درصدی دارد.
وی بیان کرد: پروندههای تشکیل شده در این راستا ۵۵۳ فقره با افزایش ۱۲ درصدی بوده که از این تعداد، ۲۲۴ فقره به پروندههای بالای ۱۰۰ میلیون تومان با افزایش هشت درصدی و ۱۰ فقره به پروندههای بالای یک میلیارد تومان با افزایش ۶۴ درصدی اختصاص دارد و مابقی پروندهها زیر ۱۰۰ میلیون تومان هستند.
فرمانده انتظامی استان همدان به کشف جرائم اقتصادی در زمینههایی چون زمینخواری، فرار مالیاتی و تسهیلات بانکی و تشکیل ۳۵ فقره پرونده به ارزش ۱۲۳ میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: روز دوشنبه هفته جاری همزمان با سراسر کشور هفت تن کالای قاچاق شامل دارو و لوازم آرایشی تقلبی، لباس تاناکورایی و ... به ارزش دو میلیارد تومان معدوم شد تا به چرخه مصرف وارد نشود.
وی در ادامه به کشف ۵۳۲۸ کیلوگرم انواع موادمخدر توسط پلیس مبارزه با موادمخدر استان طی شش ماهه نخست امسال اشاره کرد و یادآور شد: این میزان کشفیات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۵ درصدی داشته در ضمن در حوزه کشف مادهمخدر «تریاک» رشد ۴۴ درصدی داشتیم.
امیری با بیان اینکه در نیمه نخست امسال در حوزه موادمخدر ۶۷۹۲ عملیات پلیسی با رشد هشت درصدی در مقایسه با پارسال انجام شده است، مطرح کرد: خوشبختانه موفق به انهدام ۲۵ باند موادمخدر شدیم که رشد چهار درصدی داشته و ۲۲۲۰ نفر قاچاقچی، خردهفروش و توزیعکننده را دستگیر کردیم همچنین ۳۷۰۹ معتاد متجاهر در سطح استان دستگیر و به مرکز ماده ۱۵ و ۱۶ معرفی شدند.
وی به عملکرد حوزه پلیس فتا نیز گریزی زد و اظهار کرد: ۵۳۰۶ تماس تلفنی توسط شهروندان به منظور دریافت راهنمایی در حوزه جرائم سایبری با پلیس فتا برقرار و از این تعداد ۹۲ مورد به تنظیم شکایت منتهی شده است.
امیری افزود: ۱۵۲ مجرم اینترنتی دستگیر شده که افزایش ۴۷ درصدی وقوع جرائم سایبری را در مقایسه با شش ماهه نخست سال گذشته نشان میدهد به طوری که انواع و اقسام جزائم از فروش موادمخدر تا قدرتنمایی و فروش اقلام تقلبی در این بستر در حال انجام است.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۲ درصد جرائم سایبری به وقوع پیوسته، کشف شدهاند، اظهارکرد: کلاهبرداری اینترنتی با ۴۲.۲۰ درصد بیشتر پروندههای جزائم سایبری را شامل میشود و پس از آن ۳۱ درصد به برداشتهای اینترنتی، ۱۱.۹۳ درصد به دسترسی های غیرمجاز به دادهها، ۴.۵ درصد به مزاحمتهای اینترنتی، سه درصد به هتک حیثیت و نشر اکاذیب و ۷.۵ درصد به سایر جرائم اختصاص دارد.
فرمانده انتظامی استان همدان در ادامه به حوزه پلیس راه و راهور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه هفت درصد کاهش در تصادفات فوتی درونشهری و برونشهری در سطح استان داشتهایم در ضمن ۸۵ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری و داخل شهرها رخ میدهد و ۱۵ درصد به تصادفات برونشهری و روستایی اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه بیشترین عامل تصادفات حادثهساز، سرعت و سبقت غیرمجاز و نقص سیستم روشنایی است، خاطرنشان کرد: ۳۴۷ جلسه آموزشی و آگاهیبخشی با ۳۰ هزار مخاطب توسط معاونت اجتماعی برگزار شده و ۱۰ هزار خدمت مشاوره رایگان در مراکز مشاوره کلانتریها و معاونت اجتماعی ارائه شده که بیشتر، اختلافات خانوادگی، اختلافات ملکی و مشاوره زوجین را شامل میشود و نزدیک به ۷۰ درصد پرونده منجر به سازش شده است.
وی در ادامه به صدور ۶۰ هزار و ۴۲ جلد گذرنامه عادی، تمدید ۱۱۶ هزار و ۱۰۰ جلد گذرنامه منقضی، ۱۵ هزار و ۵۰ جلد گذرنامه زیارتی و ثبت ۱۵ هزار و ۶۵۷ جلد گذرنامه اینترنتی اشاره کرد و گفت: ۱۱۲۲ فقره تأییده برای صدور مجوز کسب و کار توسط اداره اماکن صادر شده است.
امیری با بیان اینکه امسال ۵۷ هزار و ۷۶۱ فقره انواع گواهینامه رانندگی صادر شده است، به شمارهگذاری ۶۷۵۶ فقره موتورسیکلت و ۱۸ هزار و ۵۰۴ فقره خودرو اشاره کرد و یادآور شد: کلانتری ۲۱ استادان بهزودی به بهرهبرداری میرسد.
وی اعلام کرد: ۱۰۶ درصد از پروندههای قتل در سطح استان منجر به کشف شده است البته برخی از این کشفیات مربوط به سالگذشته هم میشود.
انتهای پیام
نظرات