به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی ذوالفقار زاده در آیین گشایش مرحله نخست طرح تعالی منش استادی؛ مهارتهای ناب شاگردپروری (در مسیر فرزانگی) برای اساتید تازه استخدام که در شب میلاد رسول اکرم (ص) در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه مبتکر این دوره وزیر علوم بودند و طراحی این دوره به معاونت فرهنگی وزارت علوم محول شد، گفت: طراحی این دوره از زمستان سال ۱۴۰۰ با انجام مطالعات تطبیقی توسط حدود ۲۰ استاد دانشگاه حوزه تربیتی آغاز شد.
وی با تاکید بر این که معلمی یک فن، هنر و دانش است گفت: همه اساتید باید علاوه بر تخصص خود، از این مهارتها نیز بهرهمند شوند.
مدیر کل دفتر سیاستگذار ی و برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه در طراحی اولیه برای برگزاری این دوره زمان ۱۰ تا ۱۴ روزه در نظر گرفته شده بود، اظهار کرد: اقتضائات اجرایی باعث شد که این دوره به صورت ۴ روزه برگزار شود.
مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مورد جزئیات برنامه طرح تعالی منش استادی گفت: پس از آیین گشایش دوره، روز سهشنبه با ادای احترام به شهدا، کلاسهای مختلف در زمینههای اخلاق و شاگردپروری و ارتباط استاد و دانشجو، رؤیتپذیری فعالیتهای علمی استاد در عرصه ملی و بینالملل و سه حوزه فنون تدریس، تکنولوژی آموزشی و سنجش برگزار میشود.
ذوالفقارزاده خاطر نشان کرد: روز پنجشنبه نیز پنل انتقال تجربه و همنشینی با اساید مجرب در حوزههای مختلف و حوزه انتقال تجربه در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه برگزار خواهد شد. همچنین نشست و گفتگو با معاونان وزارت علوم برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وی افزود: صبح جمعه نیز آیین عهد و میثاق در حرم امام رضا برگزار میشود تا نواساتید دوره خدمت خود را با توکل بر خدا و توسل بر امام رضا آغاز کنند.
مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه مرحله نخست این دوره برای اساتید تازه استخدام سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مراکز استان و دانشگاههای سطح یک برگزار میشود، گفت: امیدواریم با رفع ضعف و قدرتها این دوره ادامه یابد. چرا که ما این دوره را یک آغاز در نظر گرفتیم و امیدواریم به زودی سامانهای راهاندازی شود و این گفتگوها و فضای انتقال تجربه در این سامانه ادامه یابد.
انتهای پیام
نظرات