• سه‌شنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402071107374
  • خبرنگار : 50039

مسئول فضای مجازی بسیج گلستان عنوان کرد:

مدیریت «فضای مجازی» شعاری نیست/تلاش میدانی لازمه ایجاد شهر هوشمند

مدیریت «فضای مجازی» شعاری نیست/تلاش میدانی لازمه ایجاد شهر هوشمند

ایسنا/گلستان مسئول مرکز فضای مجازی بسیج گلستان با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت نوجوانان و جوانان در فعالیت‌های فضای مجازی وارد صحنه شوند، گفت: در عصری قرار داریم که ارتباطات، رسانه، فضای مجازی و هوش مصنوعی حرف اول را می‌زند.

رضا روشنی در گفت‌وگو با ایسنا، به تشریح برخی دستاوردهای برگزاری پنجمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان گلستان که همزمان با هفته وحدت در حسینیه ثارالله گرگان برگزار شد، پرداخت و اظهار کرد: تاکنون پنج رویداد در استان گلستان برگزار شده که معمولاً پس از پایان هر رویداد به بررسی نکات قوت و ضعف و ماحصل آثار ارائه شده می‌پردازیم.

وی با بیان اینکه پیش از برگزاری رویداد پنجم بر این باور رسیده بودیم که باید به سمت کیفی‌سازی پویانمایی، نرم‌افزار و بازی موبایلی حرکت کنیم، ادامه داد: برای تحقق این هدف قطعاً بسیج به تنهایی نمی‌توانست اثرگذار باشد و این همه ظرفیت را پشتیبانی و برای آنها نقش آفرینی کند.

مدیریت «فضای مجازی» شعاری نیست/تلاش میدانی لازمه ایجاد شهر هوشمند

لزوم حمایت دستگاه‌ها از  بسیج در کشف استعدادها

مسئول فضای مجازی بسیج گلستان با تأکید بر اینکه پرورش و کشف این استعدادها را بسیج بر عهده گرفته است، افزود: انتظار داریم سایر دستگاه‌های مرتبط برای حمایت کردن از نوجوانان و جوانان حاضر در این رویداد وارد صحنه شوند و حتی این انتظار را داریم که خود دستگاه‌ها با ایجاد غرفه در رویداد، توانایی‌های خود را ارائه داده و با تیم‌های حاضر ارتباط برقرار کنند و ضمن شنیدن مشکلات و موانع موجود در مسیر حرکت آنها، برای رفع نیازها نقش داشته باشند.

وی حرکت برای رسیدن به شهر هوشمند را لازمه تلاش جمعی دانست و خاطرنشان کرد: عدم آشنایی دستگاه‌های اجرایی با اهداف و دستاوردهای این رویداد، عامل فاصله گرفتن آنها بوده و اگر در این زمینه احساس مسئولیت کرده و اقدام به برگزاری رویدادهای مشابه در زیرمجموعه دستگاه‌های اجرایی خود کنند، یقیناً باعث ارتقای سطح کیفی رویداد می‌شود.

روشنی با اشاره به اینکه برخی استان‌ها از این طریق اشتغال زایی و اقتصاد خود را پویا کرده‌اند، گفت: در عصری قرار داریم که ارتباطات، رسانه، فضای مجازی و هوش مصنوعی حرف اول را می‌زند و باید بتوانیم فضا را به شکلی شایسته مدیریت کنیم و اگر مسیر درست را انتخاب نکنیم از قافله عقب می‌مانیم.

وی کمک به رشد نوجوانان و جوانان حاضر در رویداد را روحیه بخش و زمینه ساز پیشرفت آنها برشمرد و اضافه کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید از حرکت‌های شعاری بپرهیزند و این را بدانند که در مسیر پیشرفت، اینگونه تفکر شعاری مورد اقبال جامعه حال حاضر کشور نیست و باید اهمیت اینگونه رویدادها را درک کرده و زمینه ساز عمران و آبادانی کشور باشند.

مدیریت «فضای مجازی» شعاری نیست/تلاش میدانی لازمه ایجاد شهر هوشمند

زنگ خطر دانشگاه‌ها در مقابل رشد فضای مجازی به صدا درآمده

مسئول فضای مجازی بسیج گلستان حضور رده‌های سنی مختلف از دانش‌آموزان تا دانشجویان و حتی جوانانی که وارد دانشگاه نشده‌اند در اینگونه رویدادها را زنگ خطر برای دانشگاه‌ها و دیگر مراکز آموزش عالی دانست و توضیح داد: آنچه مشهود است، فعالان فضای مجازی بدون داشتن تحصیلات عالی هم می‌توانند با اطلاعات عمومی بالا در این زمینه فعالیت کنند و اغلب ایده‌ها و طرح‌هایی را ارائه دهند که فاصله گرفتن مراکز آموزشی با شکل پیشرفت علوم در این زمینه بر تغییر در رویه‌ها تأکید می‌کند.

وی از آموزش و پرورش به عنوان دروازه اولیه ورود به علم و دانش نام برد و تصریح کرد: باید زنگ‌هایی را در مدارس و کلاس‌های درس برای فعالیت تخصصی در این زمینه اختصاص دهند تا مسیر صحیح در پیش روی کودکان و نوجوانان قرار گیرد و پس از ورود آنها به سن جوانی با مشاهده وجود شبکه و ستادی جدید دارای ساختار، پویایی با ارائه ایده و خلاقیت‌های بهتر را در این حوزه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha