• دوشنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402071006577
  • خبرنگار : 50005

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌ شرقی:

اساتید در خط مقدم جنگ شناختی قرار دارند

اساتید در خط مقدم جنگ شناختی قرار دارند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که جنگ شناختی شرایط بسیار متفاوتی از سایر جنگ‌ها دارد، گفت: صحنه‌ی عملیات در جنگ شناختی، ذهن و افکار انسان‌ها بوده و در این جنگ، دشمنان با تسلط بر اذهان، بر روی چگونگی تفکر و تصمیم‌گیری افراد کار می‌کنند.

علی اصغر فاتحی‌فر، در نخستین گردهمایی مدرسان جهادی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که برخلاف گذشته، امروز با عرصه‌های مختلف نبرد رو به رو هستیم، افزود: ناتو پنج حوزه جنگی را تعیین کرده که شامل جنگ‌های زمینی، دریایی، هوایی، فضایی و سایبری است که کارشناسان ناتو در سال ۲۰۲۰ جنگ شناختی (ادراکی) را نیز به این لیست اضافه کرده‌اند. 

وی با تشریح ابعاد مختلف و همچنین اهداف متصوره برای جنگ‌های شناختی، یادآور شد: مدرسان، معلمان و اساتید حاضر در مراکز آموزشی در عرصه جنگ شناختی نقش بسیار موثری دارند و باید دقت شود تا در جنگ شناختی در زمین دشمن بازی نکنیم، بلکه باید با بصیرت و شناخت دقیق از اهداف و حملات دشمن، جامعه را به مسیر درست هدایت کنیم. 

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، با اشاره به این‌که هدف اصلی جهانخواران بر هم زدن بنیان خانواده‌، برای رسیدن به حاکمیت جهانی است و این موضوع به یکی از اهداف مهم جنگ شناختی در سال‌های اخیر تبدیل شده است، افزود: بیش از دو دهه است که اولویت انسان‌ها به سمت مباحث اقتصادی کشیده شده و دشمنان در تلاش برای زدودن سنت‌های اصیل و ناب همچون بخشش، معنویت و... به ویژه در جامعه‌ی اسلامی ما هستند. 

اساتید در خط مقدم جنگ شناختی قرار دارند

وی با اشاره به ضرورت شناخت تهدیدها توسط اساتید و مدرسان در جامعه‌ امروزی، خاطرنشان کرد: با شیوع کرونا و وقوع بحران سلامتی، حوزه‌های پزشکی در خط مقدم قرار گرفتند و امروز در عرصه‌ی جنگ شناختی آحاد جامعه نقش دارند، اما مدرسان، مربیان و اساتید در خط مقدم بوده و اگر شناخت درستی از این جنگ نداشته باشند، ابتدا خود و سپس قشر جوان را دچار خطا خواهند کرد. 

فاتحی‌فر، در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که طبق برنامه‌ریزی‌ها هر فصل یک نشست با مدرسان سازمان جهاددانشگاهی استان خواهیم داشت تا چالش‌ها و فرصت‌های این حوزه بررسی شود، گفت: دوره‌های موردنیاز برای مدرسان نیز در راستای توانمندسازی اساتید در فصل زمستان برگزار خواهد شد. 

وی با بیان این‌که جهاددانشگاهی یک مجموعه فرهنگی، علمی، آموزشی و پژوهشی است، اضافه کرد: این نهاد در حوزه پژوهش و آموزش قدم‌های بسیاری برداشته که فعالیت‌های مرحوم دکتر سعید کاظمی آشتیانی از جمله آن بوده و توانست در کشور و جهان در حوزه درمان ناباروری و سلول‌های بنیادی نقش آفرینی کند؛ رهبر معظم انقلاب نیز همواره از تلاش‌های جهادی ایشان یاد می‌کنند. 

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان با اشاره به معاونت‌های مختلف جهاددانشگاهی و نقش آفرینی این نهاد در حوزه‌های مختلف پزشکی، پژوهشی، آموزشی، مطالعاتی، علمی و فرهنگی، تاکید کرد: معاونت آموزشی جهاددانشگاهی با برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت به یکی از گسترده‌ترین سیستم‌های آموزشی کشور تبدیل شده است. 

وی با تاکید بر این‌که آموزش یکی از ارکان مهم توسعه فردی و اجتماعی بوده و باعث تحول انسان و اجتماع‌ می‌شود، ادامه داد: علاوه بر آموزش‌های ارائه شده در سیستم‌های آموزشی جامعه، برنامه آموزشی پنهانی هم در جریان است که به یکی از دغدغه‌های جامعه‌ی امروزی تبدیل شده و نکته بسیار بااهمیتی است که اساتید همواره باید بدان توجه داشته باشند. 

وی با بیان این‌که جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگی در قالب خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا و همچنین مرکز افکارسنجی ایسپا به عنوان برند حوزه افکارسنجی کشور، فعالیت‌های موثری دارد، ادامه داد: در حوزه پژوهش نیز مرکز پزشکی شامل طب کار، طب پیشگیری و بانک خون بند ناف، آزمایش‌های طبی و همچنین مرکز درمان ناباروی طبق استانداردهای جهانی فعالیت می‌کند. 

فاتحی فر با اشاره به فعالیت‌های مرکز تخصصی انرژی‌های تجدید پذیر این نهاد و احداث پنل‌های خورشیدی در استان و سایر نقاط کشور، گفت: در حوزه هوش مصنوعی هم کارگروهی تشکیل داده و گام‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی در این رابطه انجام می‌شود. 

وی در خاتمه به هفته وحدت و همچنین هفته دفاع مقدس اشاره و با گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدای ۸ سال دفاع مقدس، گفت: شهدا رفتند تا بمانیم و به جامعه خدمت کنیم و امروز وظیفه ما تداوم راه شهدا و حرکت در مسیر بالندگی کشور است.

اساتید در خط مقدم جنگ شناختی قرار دارند

الهام غدیر خمی، سرپرست معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، نیز در این مراسم، با اشاره به رویکردهای آموزشی این سازمان گفت: جهاد دانشگاهی با بهره‌گیری از ظرفیت واحدهای جهاددانشگاهی کل کشور به عنوان گسترده ترین سیستم آموزشی فعالیت‌های آموزشی خود را در هفت گروه آموزشی با رویکرد مهارت محور و اشتغال محور به تمام اقشار جامعه از جمله دانشجویان دانشگاه‌های کشور و استان ارائه می دهد.

وی رویکرد جهاددانشگاهی در زمینه آموزش را کارآفرینی اعلام کرد و گفت: جهاددانشگاهی در حال حاضر به آموزش هایی روی آورده که دانشجویان و فارغ التحصیلان بتوانند با دریافت آموزش این دوره ها، برای خود مهارت کسب کرده و درآمدزایی کنند.

غدیر خمی، برگزاری آزمون استخدامی، طرح سرباز مهارت و مشاغل خانگی را از جمله طرح های مهم این معاونت اعلام کرد.

اساتید در خط مقدم جنگ شناختی قرار دارند

اساتید در خط مقدم جنگ شناختی قرار دارند

اساتید در خط مقدم جنگ شناختی قرار دارند

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha