• دوشنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402071006472
  • منبع : بازار

راهنمای راه‌اندازی خط تولید فرنچ فرایز در ایران

راهنمای راه‌اندازی خط تولید فرنچ فرایز در ایران

یکی از بهترین انتخاب‌ها برای راه اندازی یک تجارت پرسود و تضمینی، احداث خط تولید فرنچ فرایز می‌باشد. سیب‌زمینی سرخ شده یکی از محصولات پرطرفدار در سراسر جهان است که مصرف‌کنندگان آن از مشتریان خانگی تا رستوران داران و فست فودی‌ها گسترده هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت گروه صنعتی پویش‌کاران، به کمک متخصصان گروه صنعتی پویش‌کاران می‌توانید این فرآیند را راه‌اندازی کنید.

دستورالعمل راه اندازی خط تولید سیب زمینی خلال
موارد زیر مراحل اصلی راه اندازی خط تولید سیب زمینی نیمه منجمد هستند:

مکان مناسب: مساحت مکان کارخانه باید متناسب با تعداد و ابعاد دستگاه‌های تولیدی باشد. همچنین باید فضای مناسبی جهت نگهداری و انبار کردن مواد اولیه و محصول نهایی داشته باشد. توجه به این نکته که کارخانه شما نزدیک مواد اولیه و بازار هدف باشد می‌تواند باعث صرفه جویی زیادی در زمان و هزینه های شما گردد.

استراتژی: با داشتن یک برنامه ریزی و استراتژی تجاری خوب می‌توانید بدون توجه به اندازه کسب و کارتان، یک تجارت پر سود از تولید و فروش سیب زمینی سرخ شده منجمد راه اندازی کنید. در تمام بخشهای فرآیند تولید و فروش خود با تکنولوژی های روز همراه باشید و تجارت خود را بروز نگه دارید. به مصرف کنندگان محصول خود،خدماتی انحصاری ارائه دهید که تا قبل از این هیچ کدام از رقبایتان ارائه نداده اند. در عین حفظ کیفیت محصول، هزینه هارا پایین نگه دارید تا محصول با قیمت مناسب به دست مصرف‌کنندگان برسد.

مواد اولیه: انتخاب مواد اولیه با کیفیت منجر به تولید یک محصول با کیفیت نیز خواهد شد.پس حتما سعی کنید آن را از فروشندگان معتبر تهیه کنید. مقدارمواد اولیه خریداری شده باید متناسب با ظرفیت تولیدی کارگاهتان باشد تا از کهنه شدن آن بخاطر انبار شدن طولانی مدت، جلوگیری شود.

بهداشت و کیفیت: عدم توجه به بهداشت وکیفیت فرآیند تولیدی و محصول،به شکست کسب و کار شما ختم خواهد شد.پس به دنبال مکانی مناسب و تمیز برای نصب ماشین آلات تولید سیب زمینی سرخ شده باشید و از بهداشتی بودن آن اطمینان حاصل کنید. بسیار مراقب رعایت نظافت باشید و از اصول بهداشتی در تمام بخشها و مراحل کارخانه فرنچ فرایز خود پیروی کنید.

طعمها: برای دستیابی به فروش خوب، خط تولید سیب زمینی خلال خود رابا ارائه طعم‌های خوب و جذاب راه اندازی کنید.می‌توانید از انواع سس‌های طعم دار یا پودرهای تاپینگ برای تولید فرنچ فرایز درطعم‌های مختلف استفاده کنید.از پنیر،فلفل، چیلی،سس مایونزو...بهره ببرید.دوستداران سیب زمینی سرخ کرده طعم‌های نوآورانه را دوست دارند.

تجهیزات: مهمترین بخش سرمایه‌گزاری برای راه اندازی خط تولید فرنچ فرایز، انتخاب و خرید دستگاه ها می‌باشد.دستگاه های خطوط تولید مواد غذایی، تاثیر به سزایی در کیفیت نهایی محصولتان دارد. انتخاب تجهیزات با کیفیت منجر به خروجی بهینه برای کارخانه شما خواهد شد.پس بر کیفیت تک تک دستگاه های تولید سیب‌زمینی سرخ کرده تاکیدکنید.

ماشین آلات فرنچ فرایز تولیدشده توسط گروه صنعتی پویش کاران یک گزینه قابل اعتماد برای کسب وکارهای این صنعت می‌باشد.

راهنمای راه‌اندازی خط تولید فرنچ فرایز در ایران


اصلی ترین ماشین آلات تولید فرنچ فرایز


۱-دستگاه تولید خلال سیب‌زمینی به صورت اتوماتیک طراحی شده است.این دستگاه سیب زمینی‌ها را پوست کنده، برش داده و به صورت خلال‌های باریک و یکنواخت درمی‌آورد.این ماشین معمولا ً شامل نوار نقاله برای انتقال سیب زمینی ها،سیستم پوست‌کن برای جدا کردن پوست سیب زمینی، سیستم اسلایسر برای برش سیب زمینی ها به صورت خلال و یک سیستم برای جمع آوری خلال سیب زمینی تولیدشده است.


۲-سرخ کن سیب زمینی به صورت اتوماتیک سیب‌زمینی‌ های برش داده شده را در داخل روغن سرخ میکند. فرایر سیب زمینی،دارای قابلیت تنظیم دما و زمان سرخ کردن میباشد.سیستم‌های سرخ کن صنعتی معمولا ً دارای فیلتراسیون هوا هستند تا دود و بوی ناشی از سرخ کردن سیب زمینی‌ها را کاهش دهند. همچنین، سیستم پالایش روغن موجود در دستگاه فرایر سیب زمینی موجب حذف ذرات زائد و آلوده از روغن می‌شود تا روغن تمیز و با کیفیت برای سرخ کردن سیب زمینی‌ها استفاده شود. اینگونه افزایش عمر مفید روغن نیز تضمین می‌شود.


۳-دستگاه تونل انجماد سریع برای سریعتر کردن فرآیند انجماد مواد غذایی استفاده میشود تا کیفیت و ماندگاری آنها حفظ شود. سیستم تونل انجماد سریع شامل یک تونل طولانی است که در داخل آن، هوای سرد با سرعت بالا عبور می‌کند و باعث انجماد سریع موادغذایی می شود.این هوای سرد ممکن است با استفاده از فریزرهای خلاء یا کمپرسورهای خلاء تولید شود. انجماد سریع از تبخیر رطوبت مواد غذایی جلوگیری می‌شود. همچنین باعث حفظ ویتامین ها و مواد مغذی موجود درمحصول می شود. همچنین باعث افزایش عمر مفید محصوالت غذایی گشته و به کاهش هدر رفت و ضایعات کمک می‌کند.


۴-بلانچر سیب زمینی برای پخت و پوست کردن سیب‌زمینی‌ استفاده می‌شود. هدف از استفاده از این دستگاه، حفظ کیفیت و ماندگاری سیب زمینی در فرآیند پخت و پوست کردن آن است. دستگاه بلانچر معمولا ً شامل یک مخزن آب گرم است که سیب زمینی در آن به مدت کوتاهی قرار میگیرد تا پوستش جدا شود. دستگاه بلانچر خلال سیب زمینی بهبود کیفیت محصول را تضمین می‌کند.با استفاده از این دستگاه، پوست سیب زمینی به طور موثری جدا می‌شود. در نتیجه سیب‌زمینی‌ها تمیز و زیبا می‌شود. همچنین باعث حفظ مواد مغذی و ویتامین‌های موجود در سیب زمینی و افزایش عمر مفید سیب‌زمینی‌ شده و به کاهش هدر رفت و ضایعات کمک می‌کند.


۵-دستگاه بسته‌بندی می‌تواند بهبود قابل توجهی در صنعت فرنچ فرایز ایجاد کند. استفاده از یک ماشین بسته بندی می‌تواند با محافظت از خلال‌های سیب‌زمینی در طول حمل و نقل و ذخیره‌سازی، از آلودگی و آسیب دیدگی آنها جلوگیری کرده و باعث می‌شود محصولات با کیفیت بالاتر به بازار عرضه شوند. با استفاده از دستگاه بسته بندی خلال سیب‌زمینی میتوان به راحتی محصولات را به صورت عمده بسته بندی و به بازار عرضه کرد.

راهنمای راه‌اندازی خط تولید فرنچ فرایز در ایران


شرکت پویش کاران صنعت یکی از پیشگامان ساخت خط کامل سیب زمینی خلال به صورت کامال داخلی می‌باشد.کافیست به آدرس
www.poyeshkaran.com مراجعه کرده یا با شماره۰۹۱۲۸۶۹۴۰۶۷ تماس بگیرید.

انتهای رپرتاژ اگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha