علیرضا ارجمندی، در حاشیه بازدید خبرنگاران از منطقه نمونه گردشگری دشت بهشت نایه و دهکده سلامت صبا دستجرد در گفتوگو با ایسنا، بیان کرد: پروژه تفریحی و اقامتی دشت بهشت ۱۱۸ هکتار است که از این میزان ۴۶ هکتار دولتی، ۱۸ هکتار خصوصی و ۵۲ هکتار حفاظتی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، ادامه داد: زیرساختهایی همچون تیرهای چراغ برق و جادهسازی، روکش آسفالت از محل اعتبارات مناطق نمونه گردشگری پرداخت شده است.
ارجمندی اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۲۰ سوییت برای اقامت شبانه ایجاد شده است و به زودی ۵۰ واحد اقامتی گنبدی با قیمت مناسب با هدف استفاده همه اقشار به این مجموعه اضافه خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم یادآور شد: خلجستان از جمله مناطق گردشگری است که ظرفیتهای بکری دارد و میتواند کارکردهای اقتصادی مطلوبی داشته باشد؛ استان قم نیازمند این است که مجموعههایی همچون منطقه نمونه گردشگری دشت بهشت نایه و دهکده سلامت صبا دستجرد معرفی شود.
وی اختلاف دمایی روستای نایه با قم را از جمله جاذبههای این دهکده تفریحی معرفی کرد و گفت: این منطقه میتواند برای گردشگری سلامت مورد استفاده قرار گیرد.
ارجمندی ادامه داد: امیدواریم امسال بتوانیم گاز رسانی را به این منطقه گردشگری به صورت مشارکت چند جانبه انجام دهیم.
مهمترین راهبرد برون رفت از تحریمها توسعه گردشگری کشور است
در ادامه امیرحسین میرحسینی، عنوان کرد: بعد از گذشت ۱۰ سال از تاسیس منطقه گردشگری دشت بهشت در سالروز ولادت پیامبر اکرم(ص) امکان استفاده از دهکده تفریحی و اقامتی دشت بهشت به صورت آزمایشی وجود دارد.
مدیر عامل منطقه گردشگری دشت بهشت، ادامه داد: رستوران، دریاچه، ماهیگیری، پیست دو چرخهسواری، واحدهای اقامتی و مسیرهای پیادهروی و کوهنوردی از جمله مکانهای قابل استفاده در این مجموعه است.
میرحسینی با بیان اینکه بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان برای راه اندازی فاز اول این دهکده تفریحی و اقامتی هزینه شده است، اظهار کرد: تا فروردین سال ۱۴۰۳ با ساخت ۵۰ واحد اقامتی گنبدی با قیمتی مناسب به شهروندان قمی خدمات ارائه میکنیم.
وی نبود گاز شهری را از جمله مهمترین چالشهای دهکده تفریحی و اقامتی دشت بهشت دانست و گفت: علی رغم تاکید استاندار و تصویب گازرسانی به منطقه، هنوز اقدامی انجام نشده است؛ امیدواریم با عنایت مسئولین استانی این امر مهم محقق شود تا در فصل سرما نیز دهکده تفریحی و اقامتی دشت بهشت میزبان گردشگران باشد.
میرحسینی، افزود: در فازهای بعدی این دهکده مهمترین پروژه که طراحی و آماده اجراست، ایجاد پل معلق است که در شکوفایی گردشگری استان قم بسیار موثر خواهد بود.
وی تصریح کرد: با توجه به آماده زیرساختهای آب و برق و تفکیک سایت سرمایه گذاران استان قم میتوانند در پیشبرد اهداف گردشگری به ما کمک کنند.
میرحسینی با اشاره به تحریمهای ظالمانه علیه کشور، مهمترین راهبرد برون رفت از تحریمها را توسعه گردشگری کشور عنوان کرد و افزود: برگزاری جشنواره برداشت زعفران به صورت خانوادگی، برگزاری ورزشهای زمستانی همچون اسکی و جشنواره ریواس در اردیبهشت سال آینده از جمله برنامههای این دهکده تفریحی است.
انتهای پیام
نظرات