رضا بزاززاده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به خرید ۱۲۹ دستگاه اتوبوس برای استفاده در ناوگان شهری اهواز اظهار کرد: ۴۶ دستگاه از ۱۲۹ اتوبوس خریداری شده، به شهرداری اهواز تحویل داده شده است که از این تعداد، ۲۶ دستگاه اتوبوس از یک شرکت و ۲۰ دستگاه اتوبوس از یک شرکت دیگری بوده است.
وی با بیان اینکه اینکه در کل ۵۰ درصد یک شرکت و مابقی از شرکت دیگر است، افزود: خرید این اتوبوسها از محل قراردادهای وزارت کشور با خودروسازان بوده و دولت به ازای ۷۵ درصد قیمت اتوبوس شرکت اول و ۸۰ درصد قیمت اتوبوس شرکت دوم یارانه داده است و تمام کشور در حال استفاده از این اتوبوسها هستند.
رئیس سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز با اشاره به برخی مشکلات فنی یکی از شرکت ها در مقایسه با شرکت دیگر عنوان کرد: در کمیته فنی اتحادیه اتوبوسرانیهای کشور این مساله را بررسی و ابلاغ کردیم. با شرکت مورد نظر هم نامهنگاری کردیم و پیگیری مشکلات را از طریق نمایندگی خدمات پس از فروش این شرکت نیز انجام دادهایم. چند روز پیش شرایط به حدی حاد بود که شهردار نیز با مدیرعامل شرکت نامهنگاری انجام داد و خرابیهای این اتوبوسها را اطلاع داد.
وی افزود: خرابی این اتوبوسها به گونهای است که در ایام اربعین چهار دستگاه اتوبوس تحویل دادند که یکی از اتوبوسها در اراک متوقف شد. قطعهای به نام پی ال دی که به عبارتی مغز متفکر اتوبوس است، سوخت و حتی نمایندگی این شرکت در اراک هم نتوانست این قطعه را تامین کند بنابراین یکی از قطعات سالم روی اتوبوسهای فعال در اهواز را باز کردیم و به اراک بردیم و روی اتوبوس خراب متوقف در اراک نصب کردیم تا بتوانیم اتوبوس را به اهواز بیاوریم.
رئیس سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز گفت: این در حالی است که در قرارداد وزارت کشور با شرکتهای سازنده، پس دادن اتوبوسهای خراب دیده نشده است و تنها امکان تعمیر اتوبوسها وجود دارد.
بزاززاده با بیان اینکه موتور یکی از اتوبوسهای تحویل گرفته شده کاملا عوض شده است، گفت: اتوبوسهای شرکت مورد نظر از جهات مختلف از جمله سیستم موتوری، گیربکس، کولر، فرمان، بدنه و حتی طراحی داخلی دچار مشکل هستند در حالی که بسیاری از این مشکلات در اتوبوسهای شرکت دیگر وجود ندارد.
وی عنوان کرد: جالبتر این است که شرکت دوم در اهواز نمایندگی مجاز ندارد اما زمانی که اتوبوسها دچار مشکل میشوند و موضوع را پیگیری میکنیم در سه چهار روز اکیپ تعمیر اتوبوسها به اهواز اعزام میشود اما شرکت دوم که در اهواز نمایندگی دارد چنین خدماتی به ما ارائه نمیدهد.
رئیس سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز گفت: در برخی مقاطع ۱۰ تا ۱۲ اتوبوس ساخت شرکت اول متوقف بودهاند و در حال حاضر نیز شش دستگاه اتوبوس این شرکت در اهواز متوقف هستند. در مجموع این اتوبوسها به گونهای نیستند که روی آنها حساب باز کنیم.
وی عنوان کرد: هر چند همه شهرها با مشکل خرابی این اتوبوسها مواجه هستند اما مشکلات این اتوبوسها در اهواز با این شرایط زیرساخت و آب و هوا، دو چندان است.
انتهای پیام
نظرات