• یکشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402070905923
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

سردار حزنی در گفت‌وگو با ایسنا: 

حل مشکلات را از نقاط صعب العبور و محروم کشور آغاز می‌کنیم

حل مشکلات را از نقاط صعب العبور و محروم کشور آغاز می‌کنیم

ایسنا/خراسان جنوبی دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران گفت: باید حل مشکلات را از نقاط محروم و صعب العبور آغاز کرده و از هر طرحی که موجب ماندگاری جمعیت در روستاها شود حمایت می‌کنیم.

سردار سید ضیاءالدین حزنی در سفر به خراسان جنوبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ماموریت اصلی و اساسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امنیت پایدار و دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه سپاه در کنار این ماموریت اصلی، محرومیت زدایی را در اولویت یک در سراسر کشور قرار داده است، تصریح کرد: مرم یاری، مردم داری، مردم دوستی و مردم نوازی از اولویت‌های ماست.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اولویت برنامه‌ها در استان‌های مرزی، محروم و صعب العبور است، اظهار کرد: امنیت غذایی و پروژه‌های غیرعمرانی و حتی تامین جهیزیه در اولویت سپاه پاسداران قرار گرفته است.

حزنی با تاکید بر نگاه به مستضعفین، افزود: لازم است عقب ماندگی‌ها جبران شود و باید حل مشکلات را از نقاط صعب العبور آغاز کرده و از هر طرحی که موجب ماندگاری جمعیت در روستاها شود حمایت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه مواردی چون فراهم کردن شرایط اعزام روحانی و آزادسازی زندانیان نیز باید در اولویت قرار گیرد، ادامه داد: برای قوی شدن دولت باید مردم ثروتمند شوند و باید زمینه تجارت مردم را فراهم کرد.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه باید بهانه تراشی را کنار گذاشته و هر مسئولی برای رضایت خداوند به فکر محرومان باشد، اظهار کرد: هرکسی پشت هر میزی نشسته باید با مردم همراه باشد چراکه اگر مردم حذف شوند، آن سازمان پایان خوشی نخواهد داشت.

حزنی در مورد سفرش به خراسان جنوبی نیز گفت: در استان خراسان جنوبی اقدامات خوبی در حوزه محرومیت زدایی انجام گرفت و سپاه توانسته به خوبی کنار مردم بودن را تجربه کند.

وی یادآور شد: مشکلات استان با کمک گروه‌های جهادی حل می‌شود، اما تقسیم کار نباید فراموش شود و برای گروه‌های باید جغرافیا و نوع و عرصه فعالیت مشخص شده باشد تا اثرگذاری بیشتری به ویژه در مناطق محروم داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha