• شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402070805065
  • خبرنگار : 50034

عضو هیأت مدیره پتروشیمی هگمتانه:

سهام علاقبندیان فروش رود، خوراک پتروشیمی «هگمتانه» تأمین می‌شود

سهام علاقبندیان فروش رود، خوراک پتروشیمی «هگمتانه» تأمین می‌شود

ایسنا/همدان عضو هیأت مدیره پتروشیمی هگمتانه از تصمیم قطعی خانواده علاقبندیان برای فروش سهام پتروشیمی هگمتانه خبر داد و گفت: به علت عدم توانایی مدیرعامل منصوب از سوی سه عضو هیأت مدیریه منتسب به خانواده مرحوم علاقبندیان به علت نداشتن تخصص در زمینه علم فناوری پتروشیمی ادامه تولید برای این خانواده کأن لم یکن تلقی شده و به نوعی تصمیم بر فروش سهام خود گرفته‌اند.

مسعود جلیلوند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اعضای هیأت مدیره پتروشیمی هگمتانه پنج عضو هستند که دو عضو مربوط به شرکت ملی صنایع پتروشیمی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی است و سه عضو دیگر نماینده شرکت کشت و صنعت اکباتان با نوع سهامی خاص، شرکت تولیدی کارخانجات چینی و سرامیک اکباتان با نوع سهامی خاص و شرکت بتن با مسئولیت محدود به نمایندگی از خانواده علاقبندیان در هیأت مدیره ایفای نقش می‌کنند.

وی تصریح کرد: عملاً دو عضو شرکت ملی صنایع و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی هیچ‌گونه اختیاری درباره تصمیمات هیأت مدیره نداشته و ندارند و تصمیمات با رأی اکثریت اعضاء گرفته می‌شود که این‌گونه، موضوع تولید محصول استراتژیک گرید پزشکی PVC را در سطح کشور برای مدت چهار سال با چالش جدی مواجه کرده است.

نماینده شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پتروشیمی هگمتانه با بیان اینکه ۶۳ درصد از سهام پتروشیمی هگمتانه به خانواده علاقبندیان تعلق دارد، خاطرنشان کرد: طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری و مورد وثوق سازمان خصوصی‌سازی ارزش سهام خانواده علاقبندیان حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار میلیارد تومان است.

وی بیان کرد: شرکت‌هایی که برای خرید سهام خانواده علاقبندیان پیشنهاد داد شده، هلدینگ خلیج فارس، پتروشیمی مارون، پتروشیمی اروند، پتروشیمی غدیر و پتروشیمی بندر است که اگر رغبت ایجاد شود و سهام خانواده علاقبندیان را خریداری کنند، خوراک این مجموعه به صورت تضمینی تأمین و پتروشیمی سال‌های سال به تولید خود ادامه خواهد داد.

جلیلوند با اشاره به اینکه پتروشیمی هگمتانه غیرفعال است، افزود: در حال حاضر به علت عدم توانایی مدیرعامل فعلی با وجود اینکه VCM در مخزن این شرکت موجود است، فعالیتی ندارد. در حال حاضر ۹۰۰ تن VCM در مخزن این شرکت وجود دارد و ۱۰۰۰ تن دیگر هم قرار است وارد شود.

عضو هیأت مدیره پتروشیمی هگمتانه خاطرنشان کرد: همچنین LC این شرکت به مبلغ ۲۵ میلیارد تومان افتتاح شده و به شرکت اروند تحویل داده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha