حسین شفیعی ششم مهرماه در جلسهای پیرامون رفع مشکلات زیرساختی دانشگاه فرهنگیان رفسنجان اظهار کرد: در رفسنجان بیش از ۶۰ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیل میکنند که با کمبود معلم مواجه هستیم.
وی افزود: دانشگاه فرهنگیان در شهرستان رفسنجان فرصت مناسبی برای تربیت معلم است. ظرفیت ۴۰۰ دانشجو را دارد و امسال ۱۲۰ دانشجو در رشته آموزش ابتدایی پذیرش شدند که برای تحصیل آنها نیاز به اعتبار داریم تا ساختمان به امکانات لازم برای دانشجویان تجهیز شود.
فرماندار رفسنجان نیز گفت: مجوز دانشگاه فرهنگیان رفسنجان در سال ۹۸ صادر و راهاندازی آن مقارن با اپیدمی کرونا و تعطیلی دانشگاه شد. اما امسال پس از گذشت از آن بحران ۱۲۰ نفر دانشجو پذیرش کرده که برای برگزاری کلاسها نیاز است ساختمان و خوابگاه آن تجهیز شود و ۵۰۰ میلیون تومان نیاز است لذا از دستگاههای مختلف میخواهیم ما را در این امر یاری کنند.
حسین رضایی بیان کرد: افزون بر ۱۵ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در رفسنجان وجود دارد و یکی از نیازهای اساسی این شهرستان و استان کرمان احداث دانشگاه فرهنگیان است.
وی تصریح کرد: امید میرود بتوانیم بخش زیادی از کمبود معلم را که نیاز است، از این محل تأمین و جایگزین بازنشستگان کنیم.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست عنوان کرد: از آنجایی که سرمایه انسانی و اجتماعی مهمترین عامل تحول به شمار میرود و هر تحولی نیز در دانشگاه فرهنگیان میتواند منشأ اصلاح و نوسازی در نظام آموزشی و پژوهشی باشد، چنانچه از این ظرفیت جدید و جوانان مستعد به طور مناسب استفاده شود و زیرساختهای لازم برای تعالی و توسعه علمی آنها مهیا شود، این ابزار مهم بالقوه میتواند آرمانهای مطلوب فراروی دستگاه بزرگ تعلیم و تربیت را محقق سازد.
حجتالاسلام حسین جلالی افزود: ما دانشگاه فرهنگیان را در رفسنجان داریم و باید از این فرصت در جهت شکوفایی نظام آموزش و پرورش استفاده کرد که با این وجود افقهای روشنی نیز از رهگذر آموزش و تربیت صحیح به دانشآموزان فراروی نظام آموزشی عالی کشور قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان در رفسنجان به طفلی نوپا میماند که باید برای رشد آن همه کمک حال باشند.
به گزارش ایسنا، در این نشست مقرر شد توسط دانشگاه پیام نور رفسنجان و مجتمع مس سرچشمه بخشی از تجهیزات مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان تأمین شود البته بنا بر تاکید فرماندار رفسنجان مبنی بر اینکه فراهمسازی بخشی از این نیازها دردی از دانشگاه دوا نمی کند لذا بهتر است جذب اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان صورت گیرد تا با تامین اقلام مورد نیاز دانشجویان بتوانند بدون دغدغه به تحصیل ادامه دهند.
انتهای پیام
نظرات