• چهارشنبه / ۵ مهر ۱۴۰۲ / ۲۰:۲۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402070503628
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

فرماندار:

مقدمات برگزاری جشنواره معرفی پنیر سنتی لیقوان تبریز انجام شده است

مقدمات برگزاری جشنواره معرفی پنیر سنتی لیقوان تبریز انجام شده است

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار تبریز اعلام کرد: مقدمات و هماهنگی‌های لازم برای برگزاری جشنواره و معرفی پنیر سنتی لیقوان این شهرستان انجام شده است.

یونس فاتح در جلسه رفع موانع تولید واحدهای پنیرسازی لیقوان، ضمن قدردانی از زحمات اهالی این روستا برای تولید پنیر باکیفیت، گفت: تاسیس نواحی صنعتی در روستاها به عنوان سیاستی برای تنوع بخشی فعالیت‌های روستایی مد نظر قرار گرفته است و مطالعه ناحیه صنعتی لیقوان هم در حال اتمام است.

وی با بیان این‌که ۵۰۰ واحد تولیدی پنیر در لیقوان فعالیت می‌کنند، افزود: با حمایت‌ها و پیگری‌های جهادی کشاورزان، مجوز کارگاه‌ها و سردخانه‌ها اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: تولید پنیر سنتی این منطقه به دلیل فراوری در دامنه کوه و نزدیکی به طبیعت، طعم خاص و منحصر به فردی دارد و جزو بهترین پنیرهای ایران محسوب شود و در کشورهای اروپایی نیز شناخته شده است.

مقدمات برگزاری جشنواره معرفی پنیر سنتی لیقوان تبریز انجام شده است

به گزارش ایسنا، پنیر لیقوان یا پنیر تبریزی از مشهورترین پنیر سنتی آذربایجان است و در جهان به عنوان پنیر سفید آذربایجانی شناخته می‌شود. این پنیر شبه‌نرم بین سه تا دوازده ماه در آب‌نمک نگه داشته می‌شود تا فرآوری شود.

پنیر لیقوان پنیری حاصل شده از شیر خالص گوسفندی تولید شده در چراگاه‌های خودروی و گیاهان وحشی کوهستان سهند است و آب مورد استفاده برای تولید این پنیر از چشمه‌های سرشار و معدنی لیقوان و بدون کمترین آهک، نمک‌ و رسوبات است.

این نوع پنیر، طعمی بسیار ترد و خوشمزه دارد که هنگام برش دادن خرد نمی‌شود و دارای حباب‌های انگشت شمار در اندازه‌های عدس در داخل آن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha