• چهارشنبه / ۵ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402070503308
  • خبرنگار : 71567

افزایش دوبرابری قیمت غذای دانشجویان سنواتی و توضیح صندوق رفاه دانشجویان

افزایش دوبرابری قیمت غذای دانشجویان سنواتی و توضیح صندوق رفاه دانشجویان

در پی ابلاغ بخشنامه جدید قیمت غذای دانشجویان سنواتی در سال تحصیلی جدید از سوی صندوق رفاه دانشجویان، رئیس صندوق رفاه با تاکید بر اینکه ابلاغ این بخشنامه کاملا به نفع دانشجویان است، گفت: در گذشته دانشگاه‌ها در خصوص توزیع غذا بین دانشجویان سنواتی، سلیقه‌ای عمل می‌کردند اما با تصمیم جدید تمامی دانشجویان می‌توانند از تغدیه با دو برابر قیمت استفاده کنند.

دکتر مسعود گنجی در گفت‌و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب در خصوص ابلاغ بخشنامه جدید غذای دانشجویان سنواتی دانشگاه‌ها تاکید کرد: در گذشته دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برای توزیع غذا بین دانشجویان سنواتی به صورت سلیقه‌ای عمل می کردند بر این اساس برخی دانشگاه‌ها به دانشجویان غذا می‌دادند اما برخی دانشجویان سنواتی از غذای دانشجویی محروم بودند، بر این اساس ما با ابلاغ بخشنامه‌ای در این زمینه تکلیف دانشگاه‌ها را روشن کردیم و از این پس تمامی دانشجویان سنواتی می‌توانند از غذای دانشجویی استفاده کنند. 

وی در ادامه تصریح کرد: دانشجویان دوره کارشناسی و دکتری ۴ سال یا ۸ ترم و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد در ۴ ترم مجاز هستند تحصیل خود را به اتمام برسانند، اما اگر این مدت زمان یک یا دو ترم افزایش یافت در صورت بررسی و موافقت کمیسیون موارد خاص دانشجویان یک یا دو ترم می‌توانند سنوات بگیرند. هدف ما این بود که دانشجویان سنواتی هم از امکانات رفاهی بهره بگیرند بنابراین تصمیم جدید صندوق یک لطفی در حق دانشجویان بود که متاسفانه برخی به انتقاد از آن پرداختند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تاکید کرد: دانشجویان سنواتی با پرداخت دو برابر قیمت غذا نسبت به سایر دانشجویان می توانند از غذای دانشجویی استفاده کنند مثلا اگر قیمت یک پرس غذا برای دانشجویان عادی ۱۰ هزار تومان است دانشجویان سنواتی با پرداخت ۲۰ هزار تومان می‌توانند از غذای دانشگاه استفاده کنند.

دکتر گنجی تاکید کرد: در گذشته تکلیف غذای دانشجویان سنواتی مشخص نبود فقط در دوره شیوع کرونا به جهت مراعات حال دانشجویان به طور موقت تصویب کردیم دانشجویان سنواتی بتوانند همانند سایرین از غذای دانشجویی استفاده کنند البته این بخشنامه مخصوص دوره کرونا بود.

به گزارش ایسنا، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اخیرا با ابلاغ بخشنامه‌ای به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نرخ جدید استفاده از غذا و خوابگاه دانشجویان سنواتی‌ها را اعلام کرد که بر این اساس دانشجویان دارای اضافه سنوات با دو برابر قیمت از سایر دانشجویان می توانند از غذا و خوابگاه استفاده کنند.

بر این اساس سـهم دانشـجو از تأمین هزینه غذا درطی سـنوات عادی مجاز تحصیل (کاردانی چهار نیمسال، کارشناسی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد چهارنیمسال، دکتری حرفه ای و دکترای مسـتقیم دوازده نیمسال، دکتری تخصصـی ودکتری دستیاری هشت نیمسال، دکتری پیوسـته شانزده نیمسال وپسادکتری برای هر دوره دو نیمسال)، به تفکیک قیمت غـذای پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه به ترتیب ده هزار تومان، هشت هزار تومان و پنج هزار تومان تعیین می شود.

سـهم دانشـجو از تأمین هزینه غذای دانشجویی برای نیمسال های اول ودوم سنوات اضافه مجاز، دو برابر، برای نیمسال های سوم وچهارم سنوات اضافه مجاز، پنج برابر و برای نیمسال های سـنوات اضافه مجاز بیش ازچهار نیمسال، هفت برابرسـهم دانشـجوی سـنوات عادی مجاز از تأمین غذای دانشجویی درطول سال تحصیلی است.

قیمت های تعیین شده غذای دانشـجویی در این دسـتورالعمل، صـرفًا برای نیمسال های اول و دوم سالتحصـیلی است وشامل ترم تابستانی نمی شود. تعیین میزان کمک دانشـگاه ها برای تأمین هزینه غذای دانشـجویی در غذاخوری های مکمل، برعهده خود دانشـگاه ها بوده و مستثنی از مفاد این دستورالعمل است.

در ادامه بخشنامه آمده است؛ درخصوص دانشجویان بورسیه بین الملل و یا فرصت های مطالعاتی، بر اساس شرایط مندرج درحکم آنها اقدام می شود.

سنوات عادی مجاز برای اسـتفاده دانشـجویان واجد شـرایط از خوابگاه های ملکی (درصورت وجود ظرفیت خوابگاه ملکی در دانشـگاه) حداکثر، برای دوره های، کاردانی چهار نیمسال، کارشناسـی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد چهار نیمسال، دکترای حرفه ای و دکترای مستقیم دوازده نیمسال، دکتری تخصصی ناپیوسته و دکترای دستیاری هشت نیمسال، دکترای پیوسـته شانزده نیمسال، و پسادکتری برای هر دوره دو نیمسال تعیین شد و مقررشد اجاره بهای خوابگاه دانشـجویان واجد شـرایط درسـنوات عادی مجاز بر اساس نرخ تعیین شده ازسوی صـندوق رفاه دانشجویان محاسبه و به حساب صندوق رفاه دانشجویان واریزشود.

همچنین هزینه اجاره بهای خوابگاه های دانشـجویان واجـد شـرایط درسـنوات اضافه مجاز نیز در صورت وجود ظرفیت خالی در خوابگاه ها و اسـتفاده از آن، دو برابر اجاره بهای خوابگاه دانشجویان درسنوات عادی مجاز محاسبه و به حساب صندوق رفاه دانشجویان واریزشود.

در خصوص دانشـجویان غیر بورسـیه بین الملل، دانشـگاه ها براساس مصوبه هیأت امنای خود، اجاره بهای خوابگاه ها را از دانشجویان غیربورسیه بین الملل اخذ کنند، ولی براساس میزان اجاره بهای خوابگاه دانشجویان داخلی نوبت دوم که همه ساله ازسوی صندوق رفاه دانشجویان تعیین و ابلاغ می گردد اجاره بهای خوابگاه های آنان را محاسبه و به حساب صندوق رفاه دانشجویان واریز کنند.

پرداخت اجاره بهای خوابگاه های دانشـجویی (دانشجویان داخل و یا بین الملل) توسط دانشجو و یا دانشگاه، فـارغ از این که درچه مقطع زمانی ازخوابگاه اسـتفاده کرده باشـند در زمان واریز اجاره بها، براساس آخرین نرخ اجاره بهای تعیین شـده خوابگاه های دانشـجویان داخل توسط صـندوق رفاه دانشجویان، محاسبه و به حساب صندوق رفاه دانشجویان واریز می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha