• سه‌شنبه / ۴ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402070402315
  • خبرنگار : 50604

بانویی که همه ثروتش را خرج دین کرد

بانویی که همه ثروتش را خرج دین کرد

ایسنا/گلستان رئیس تبلیغات اسلامی کردکوی با اشاره به فضایل اخلاقی حضرت خدیجه (س) گفت: همسر گرامی پیامبر (ص) همه سرمایه‌اش را در راه دین خرج کرد و در سختی‌ها یاور پیامبر خدا (ص) بود.

حجت الاسلام مهدی فاطمی‌منش در گفت‌و گو با ایسنا اظهار کرد: حضرت خدیجه (س) در رؤیا دیدند که خورشید در خانه ایشان آمده، خواب را برای عموی خود «ورقة ابن نوفل» که از علمای بزرگ مسیحی بود، تعریف کرد و او به حضرت خدیجه (س) مژده داد که با پیامبر خاتم ازدواج می‌کنی و نشانه های پیامبر در انجیل را برای ایشان بیان کرد.

وی با اشاره به اینکه حضرت خدیجه (س) به دنبال همین نشانه ها بود تا این که پیامبر صلی الله علیه و آله برای کار به او مراجعه کرد، گفت: آن حضرت زن ثروتمندی بود که به افراد مختلف پول می‌داد تا تجارت کنند، وقتی پیامبر و علائم را دیدند به غلام خود امر کرد، همراه ایشان برود و حضرت را زیر نظر گرفته و حالات حضرت را ثبت کنند.

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان کردکوی ادامه داد: بعد از این سفر بود که مطمئن شدند، محمد امین (ص) پیامبر خاتم هستند، لذا به یکی از دوستانش که از بستگان پیامبر بودند، گفت: اگر ایشان خواستگاری کنند، من بله خواهم گفت.

فاطمی‌منش با بیان اینکه حضرت محمد (ص) از خدیجه سلام الله علیها خواستگاری کرده و ایشان هم پاسخ مثبت دادند، افزود: زندگی نورانی ایشان شروع شد در حالی که زنان دیگر او را طعنه زدند که با یتیم ازدواج کردید ولی ایشان همه سرمایه‌اش را برای دین خرج کرده در محاصره در شعب ابی طالب همراه پیامبر (ص) در سختی و گرفتاری بوده و در راه دین از دنیا رفتند.

وی با اشاره به اینکه پیامبر گرامی اسلام (ص) همیشه از حضرت خدیجه (س) به نیکی یاد می‌کرد، تصریح کرد: حضرت جبرائیل به پیامبر (ص) مژده داد که «خداوند به شما کوثر عطاکرده و چهل روز تو و همسرت روزه بگیرید»، پس از چهل روز از عرش یک سیب آمد که و زن و شوهر میل کردند و آن شب وجود نازنین حضرت زهرای اطهر منعقد شد.

این مقام مسئول ادامه داد: پیامبر خدا (ص) فرمود: «أَیْنَ مِثْلُ خَدِیجَةَ، صَدَّقَتْنِی حِینَ کَذَّبَنِی النَّاسُ‏ وَ وَازَرَتْنِی عَلَی دِینِ اللَّهِ وَ أَعَانَتْنِی عَلَیْهِ بِمَالِهَا إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَمَرَنِی أَنْ أُبَشِّرَ خَدِیجَةَ بِبَیْتٍ فِی الْجَنَّةِ مِنْ قَصَبِ الزُّمُرُّدِ لَا صَخَبَ فِیهِ وَ لَا نَصَب که یعنی مثل خدیجه پیدا نخواهد شد، خدیجه در آن هنگام که مردم مرا تکذیب کردند، مرا تصدیق نمود، و مرا با ثروت خود برای پیشرفت دین خدا یاری کرد».

رئیس تبلیغات اسلامی کردکوی با بیان اینکه خدیجه آن قدر ارزش الهی داشت که برای او مانند حضرت مریم (س) مائده‌های آسمانی نازل می شد، گفت: رسول خدا (ص) می فرمایند: «خداوند از میان زنان چهار زن را برتری داده که نام آنها آسیه، مریم، خدیجه و فاطمه است».

فاطمی‌منش خاطرنشان کرد: از «عایشه» زوجه پیامبر (ص) نقل شده است: «احترام هیچ یک از زنان به پایه حرمت و عزت خدیجه نمی رسید، رسول الله (ص) پیوسته از او به نیکی یاد کرده و به حدی او را محترم می شمرد که گویا زنی مانند خدیجه نبوده است».

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha