• سه‌شنبه / ۴ مهر ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1402070402054
  • خبرنگار : 50416

ویدیو / برداشت انگور و تولید کشمش در «ملایر»؛ شهر جهانی انگور

ویدیو / برداشت انگور و تولید کشمش در «ملایر»؛ شهر جهانی انگور

آذر ماه سال ۹۷ نظام تولید انگور درّه‌جوزان ملایر در استان همدان به عنوان دومین میراث کشاورزی جمهوری اسلامی ایران و پنجاه و سومین میراث مهم کشاورزی جهان در سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) به ثبت رسید و برند انگور ملایر جهانی شد. این شهرستان از نظر میزان تولید انگور در رتبه چهارم کشور و از نظر سطح زیر کشت انگور رتبه پنجم کشور را دارد. ۷۰ درصد انگور تولیدی در شهرستان یعنی حدود ۴۳ هزار تن به انواع کشمش آفتابی، تیزابی و سایه خشک تبدیل شده که حدود ۳۰ هزار از این میزان به کشورهایی از جمله روسیه، اوکراین، پاکستان، هند، عراق و رومانی صادر می‌شود.

خبرنگار: فرنوش رئیسی / تصویربردار: مهدی خضریان / تدوینگر: مریم غلامی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha