به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دکتر حشمتاله علینژاد در خصوص روند اجرایی شدن دستورالعمل اعطای پایه تشویقی گفت: مطابق دستورالعمل"نحوه اعطای پایه تشویقی به اعضای هیأت علمی" وزارت علوم و مصوب ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ هیات امنای دانشگاههای مازندران، به عضو هیأت علمی شاغل دانشگاه و یا عضو مأمور به خدمت در سایر دانشگاهها که دارای فعالیتهای شاخص علمی، آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و اجرایی مطابق با این دستورالعمل باشد، پایه تشویقی اعطا میشود.
وی افزود: فعالیتهایی همچون شاخص آموزشی، فرهنگی و ترویج علم، مرجعیت علمی، بروندادها و پژوهشهای شاخص بنیادی و همکاریهای بینالمللی، بروندادها و فعالیتهای شاخص فناورانه و نوآورانه و مدیریت اجرایی مشمول اعطای پایه تشویقی میشوند.
این مسئول تصریح کرد: فعالیت پژوهشی حاصل از بروندادها و پژوهشهای شاخص بنیادی، اخذ حدنصاب امتیاز پژوهشی از مقالههای منتشر شده در نشریههای بینالمللی با چارکهای اول(Q۱) و دوم(Q۲) بر مبنای هر یک از پایگاههای اطلاعات علمی Scopus, WOS, ISC ضروری است.
رییس دانشگاه مازندران با بیان اینکه جهت اجرایی کردن این شاخص، نیاز است تا مقالات متعدد اعضای هیأت علمی، بهطور دقیق بررسی شود، گفت: ضمن بررسی وضعیت چارک نشریهها، امتیازات اخذ شده از هریک از فعالیتهای پژوهشی همکاران محاسبه شود. در مرحلهی بعد، شرط اخذ حداقل ۵۰ درصد امتیاز نویسنده مسوولی از امتیاز اخذ شده از مقالههای منتشر شده در نشریهها با چارکهای Q۱ و Q۲ نیز بررسی شود تا افراد مشمول از این شاخص، تعیین شود.
این مسوول با اعلام این مطلب که بررسی اعطای پایه تشویقی در دانشگاه مازندران انجام شد، در خصوص روند بررسیهای انجام شده، گفت: پیرو درخواست متقاضی، مدارک و مستندات ارائه شده، بررسی و پس از طرح در کمیته ترفیعات دانشگاه، مطابق مصوبات این کمیته، به افراد مشمول، پایه تشویقی اعطا شد.
علی نژاد افزود: البته، این روند تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت. افراد متقاضی باید درخواست خود را در سامانه "ژیرو" ثبت کنند. پیرو درخواست آنها، بررسی مدارک نیز انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با اشاره به مصوبات اخیر کمیته ترفیعات دانشگاه، تا این لحظه، ۸ عضو هیأت علمی دانشگاه، باتوجه به فعالیتهای شاخص مطرح شده، و ۱۱۹ عضو هیأت علمی دانشگاه، مطابق با شاخص پژوهشهای بنیادی، مشمول پایه تشویقی شدند.
انتهای پیام
نظرات