یک سال پس از پیروزی انقلاب، به عضویت سپاه درآمد و تا شهادتش در سال ۱۳۶۵، مسئول بهداری سپاه کرج و لشکر ۱۰ سیدالشهداء بود. میگویند در طول جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، یک کوله پشتی پُر از دارو و ابزارآلات درمانی، همه دارایی جنگی و سلاح کاری او بود.
در این مجال به مناسبت هفته دفاع مقدس میخواهم سندی مربوط به این شهید گرانقدر را برای نخستین بار منتشر کنم.
شهید شعبان علی نژادفلاح در ۲۹ دی ۱۳۶۳ نامهای صریح و هوشمندانه به فرمانده پادگان شهید باهنر (ستاد سپاه ناحیه کرج) مینویسد و درباره استفاده از ظروف پلاستیکی در آن جا تذکر می دهد.
او که در ۱۹ آذر ۱۳۶۳ نامه دیگری در این باره ارسال کرده بود، صراحتاً اعلام می کند که این ظروف، «سرطان زا» هستند.
عموماً در شرایط بحرانی ناشی از جنگ، بسیاری از استاندارهای سلامت، بهداشت و محیط زیست، به جهت اضطرار و شرایط ویژه نادیده گرفته میشوند. اما سردار شهید نژادفلاح در اوج جنگ هم دغدغه سلامت ایرانیان را دارد و به خوبی حق مسئولیتش در بهداری سپاه کرج را ادا میکند.
آگاهی داشته باشیم شهدا برای همایش و نمایش و شعار و به اصطلاح آیینهای بزرگداشت (بخوانید ختم) نیستند. شهدا نمونههای واقعی و روشن از «سبک زندگی مسئولانه و معنوی» در این عالَم پر هیاهو هستند.
پیشنهاد میکنم این نامه خواندنی - که برگی از تاریخ دفاع مقدس استان البرز است - زینت بخش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز شود.
دکتر حسین عسکری نویسنده و البرزپژوه
انتهای پیام
نظرات