علی خرمنسب در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تغییر امام جمعه شهرستان حاجیآباد، اظهار کرد: از اقدامات زیربنایی و اساسی که توسط حجتالاسلام شریفی در شهرستان حاجیآباد انجام شده است قدردانی میکنم چراکه این شهرستان در طول مدت فعالیت ایشان یک گام بلند به سمت توسعه برداشت.
وی، با ذکر این نکته که مردم حاجیآباد ۱۱۳ شهید را تقدیم انقلاب کردهاند، عنوان کرد: به تمام مدیران تکلیف شده است که بازدید و سرکشی از خانواده شهدا و غبار روبی گلزار شهدا بهصورت مستمر ادامه پیدا کند تا یاد و خاطره شهدا همواره زنده بماند.
فرماندار حاجیآباد، با ذکر این نکته که در اغتشاشات سال گذشته کمترین اتفاقات را در شهرستان حاجیآباد داشتیم، ابراز کرد: این حضور کمرنگ مردم حاجیآباد در فتنهها و حضور پرشور در مراسم مذهبی نشاندهنده عمق معرفت و بصیرت مردم این شهرستان است.
خرمنسب بیان کرد: حاجیآباد نقش اول را در تولید گندم استان هرمزگان بر عهده دارد و با همکاری کشاورزان موفق شدهایم که چرخه ارزش افزوده این محصول را از سیلو تا نانوایی ایجاد کنیم.
وی، با اشاره به این نکته که ۲۲۰ هکتار از اراضی حاجیآباد زیر کشت گلخانهای است، مطرح کرد: شهرستان حاجیآباد در حوزه صادرات محصولات گلخانهای و بهبود راندمان آبیاری اقدامات بزرگیرا رقم زده است و رتبه برتر را در میان سایر شهرستانهای هرمزگان کسب کرده است.
خرمنسب، با اشاره به اجرای پروژه عظیم گازرسانی به شهرستان حاجیآباد، خاطرنشان کرد: بزرگترین پروژه سفر رئیس جمهور مربوط به شهرستان حاجیآباد است. پروژه گازرسانی به این شهرستان با اعتبار یکهزار و ۱۷۰ میلیارد تومان در سفر رئیس محترم جمهور به استان هرمزگان مصوب شد که این طرح در ۲ سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی عنوان کرد: طی مدت اخیر متناسبسازی رشتهها با ظرفیتهای شغلی منطقه مانند رشته معدن و... در دستور کار قرار گرفت تا بتوان نیروی کار ماهر برای فعالان اقتصادی فراهم کرد تا روند توسعه پایدار منطقه هموار شود.
فرماندار حاجیآباد، با ذکر این نکته که ۲ واحد آموزشی خیرساز طی ۴ ماه آینده به بهرهبرداری میرسد، ابراز کرد: هنرستان ۱۸ کلاسه حاجیآباد به عنوان بزرگترین پروژه آموزشی استان هرمزگان با دارا بودن کلاسها، خوابگاه و کارگاههای مناسب بهزودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
خرمنسب، بزرگترین چالش حاجیآباد را مشکل راه دانست و بیان کرد: ۳ پروژه راهسازی در شهرستان حاجیآباد در حال انجام است که بهرهبرداری از این پروژهها، تاثیر خود را روی اقتصاد محلی خواهد گذاشت.
وی مطرح کرد: در گذشته اغلب محصولات معدنی به صورت خام به فروش میرسید؛ اما با تلاشهای انجام شده برای فرآوری محصولات و خلق ارزش افزوده، اتفاقات بزرگی در این زمینه رقم خورده است و این امر باعث پایداری نیروی کار و افزایش ظرفیتهای شغلی شده است.
فرماندار حاجیآباد تشریح کرد: همایش بزرگ عشایری با حضور شخصیتهای ملی و محلی برگزار شد و پس از احصاء مشکلات اقدام به حل آنها کردیم که یکی از آنها انجام پروژه آبرسانی برای این عزیزان بود.
انتهای پیام
نظرات