به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، دادگاه کیفری بینالمللی موسوم به آیسیسی اعلام کرد که فعالیت غیرمعمولی را در شبکه کامپیوتری خود شناسایی کرده که باعث واکنشی شده که همچنان ادامه دارد. سخنگوی این نهاد از اظهارنظر در مورد جدی بودن این نفوذ هکری، اینکه مساله به طور کامل رفع شده یا خیر یا اینکه چه کسی ممکن است پشت آن باشد، خودداری کرد.
دیوان بینالمللی کیفری در بیانیهای کوتاه گفت: «تدابیر فوری برای پاسخ به این حادثه امنیت سایبری و کاهش تأثیر آن اتخاذ شد.»
دیوان کیفری بینالمللی، دادگاه دائمی بررسی جنایات جنگی در شهر لاهه هلند است که در سال ۲۰۰۲ برای رسیدگی به جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت تأسیس شد. دادستانهای این دیوان هماکنون در حال انجام ۱۷ تحقیق از جمله در مورد شرایط اوکراین، اوگاندا، ونزوئلا، افغانستان و فیلیپین هستند.
در ماه مارس، زمانی که این دادگاه حکم بازداشت ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه را به ظن انتقال «غیرقانونی» کودکان از اوکراین صادر کرد، خبرساز شد. این در حالی است که کرملین این اتهامات و صلاحیت این دادگاه را رد میکند.
اسناد بسیار حساس در دیوان کیفری بینالمللی میتواند شامل هر چیزی از شواهد جنایی گرفته تا اسامی شاهدان محافظتشده باشد، گرچه این نهاد حقوقی فاش نکرد که به چه بخشی از سیستمهای آن نفوذ شده است.
انتهای پیام
نظرات