• سه‌شنبه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402062817491
  • خبرنگار : 50035

قیمت برخی کالاهای اساسی در بازار همدان

رغبت همدانی‌ها به مصرف حبوبات افزایش یافته است

رغبت همدانی‌ها به مصرف حبوبات افزایش یافته است

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به افزایش قیمت حبوبات در ماه شهریور به علت گپ بین برداشت و میزان ذخیره سال گذشته که مورد استفاده قرار می‌گیرد، اظهار کرد: هم چنین تغییرات قیمت مواد پروتئینی باعث شده مردم به مصرف حبوبات رغبت بیشتری داشته باشند.

احمد شانیان سه‌شنبه ۲۸ شهریورماه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان همدان، پیرو دستور جلسه مبنی بر بررسی قیمت کالاهای اساسی طی ماه‌جاری، با اعلام اینکه قیمت انواع برنج و نخود طی ماه جاری تغییر چندانی نداشته‌ است، افزود: قیمت موز از ۵۵ هزار تومان در اول شهریور به ۷۵ هزار تومان در ۲۷ شهریور رسیده همچنین خرما از ۹۰ هزار تومان به ۹۵ هزار تومان افزایش یافته است.

شانیان با اشاره به اینکه قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی مخلوط ۴۵۰ هزار تومان است، افزود: طی مدت فوق، قیمت گوشت گوساله از ۴۴۰ هزار تومان به ۵۴۰ هزار تومان افزایش یافته است در ضمن در حال حاضر مرغ به قیمت ۷۹ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه قیمت تخم‌مرغ از اول شهریور که ۵۵ هزار تومان بود، تا روز گذشته به ۵۷ هزار تومان رسید، افزود: قیمت جوجه یکروزه از ۸۰۰۰ تومان به ۱۳ هزار تومان رسیده و خوشبختانه افزایش قیمتی در محصولات لبنی نداشتیم و قیمت روغن نیز کاهشی است.

شانیان ادامه داد: در قیمت شوینده‌ها افزایش قیمت خاصی نداشتیم، در کاغذ A۴ با توجه به واردات انجام شده کاهش قیمت را شاهد هستیم و در بازار آهن‌آلات و صنایع ساختمانی با توجه به کاهش ساخت‌وسازها، قیمت‎‌ها رو به کاهش است.

وی با اشاره به روند کاهشی قیمت سیمان تصریح کرد: تولیدکنندگان لاستیک درخواست افزایش ۵۰ درصدی قیمت را داشته‌اند و همین باعث اختلاف قیمت در بازار این محصول شده اما استان همدان به نسبت سایر استان‌ها با کمترین تنش در بحث توزیع لاستیک روبروست در ضمن در عرضه روغن موتور نیز مشکلی وجود ندارد و حتی پایین‌تر از قیمت به فروش می‌رسد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اعلام اینکه در مجموع اقلام مورد نیاز استان در سطح بازار موجود و فضا آرام است، مطرح کرد: از مردم تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه گرانفروشی و تخلف، آن را با سامانه ۱۲۴ در میان بگذارند.

وی درباره بازار البسه مدارس گفت: تیرماه نرخ‌نامه لباس فرم مدارس مصوب و به اصناف ابلاغ شد و از ابتدای شهریورماه بازرسی از بازار به عمل آمد به طوریکه بیش از ۳۹۰ بازرسی منجر به تشکیل ۳۵ پرونده تخلف شده است و پس از شکایت، هزینه‌های اضافی دریافت‌شده به شاکیان عودت و با متخلفان برخورد خواهد شد.

شانیان درباره بازار لوازم‌التحریر هم مطرح کرد: بازرسی‌ها در دو نوبت صبح و بعدازظهر انجام می‌شود به طوریکه تاکنون ۵۰۰ بازرسی منجر به تشکیل ۱۰۶ پرونده تخلف به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان شده است.

وی با اشاره به اینکه طبق توافق انجام شده ساعت فعالیت دستفروشان بین ۱۳ تا ۱۵ است، ادامه داد: دستفروشان خارج از این ساعت نیز اقدام به فعالیت می‌کنند که موجب نارضایتی اصناف شده بنابراین درخواست داریم شهرداری با آنها برخورد لازم را داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha