به گزارش ایسنا، حسین ایزدی در نشست خبری اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۸۵ خودرو قاچاق، ۱۰۵ خودرو ضبطی و ۱۶۶ خودرو متروکه جمعاً به تعداد ۳۵۶ دستگاه خودرو در اختیار سازمان اموال تملیکی استان تهران قرار دارد.
وی افزود: این خودروها پس از تاییدیه استاندارد و محیط زیست به مزایده عمومی گذاشته میشود. در همین راستا امروز جلسهای با دادستان و مسئولان محیط زیست داریم. تعداد ۱۰۵ دستگاه خودرو ضبطی حکم قطعی دارد و پس از تاییدیه استاندارد و محیط زیست قابلیت عرضه و فروش خواهد داشت که به زودی این اقدام انجام میشود.
ایزدی درباره آخرین آمار تعیین تکلیف اموال تملیکی استان تهران گفت: در شش ماهه ابتدای امسال تعداد ۴۹۷۶ ردیف کالا به ارزش ۲۹۳۵ میلیارد تومان در سازمان اموال تملیکی استان تهران تعیین تکلیف شده که به لحاظ تعداد ۲۹۱ درصد و از نظر ارزش ۱۵۷ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد نشان میدهد.
مدیرکل سازمان اموال تملیکی استان تهران با اشاره به مقایسه آمار فروش نیمه اول امسال نسبت به سال گذشته گفت: در شش ماهه ابتدای سال جاری ۷۷۶ ردیف کالا به ارزش ۴۱۹ میلیارد و ۷۶۴ میلیون تومان توسط سازمان اموال تملیکی استان تهران به فروش رسیده که در مقایسه با ۶ ماهه سال قبل از نظر تعداد ۳۹ درصد و از نظر ارزش ۷۲۹ درصد رشد یافته است.
اموال تملیکی غیرمنقول کاملا حلال است
وی با بیان اینکه در فروش اموال غیرمنقول با چالشهایی مواجهیم خاطرنشان کرد: سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان فروش املاک داشتیم که امسال به ۲۳ میلیارد تومان رسیده است. بعضا این نگاه وجود دارد که این املاک دارای مشکل شرعی است؛ در حالی که اموال غیرمنقول در اختیار دولت از افرادی ضبط شده که از طریق تخلف به این داراییها رسیدهاند و در اختیار گرفتن این اموال توسط دولت در همه جای دنیا مرسوم است. قطعا هیچ ایراد قانونی و شرعی به این املاک نیست و میتوان گفت کاملا حلال است. لذا مردم میتوانند با خیال راحت این املاک را خریداری و استفاده کنند.
ایزدی درباره آمار اعاده کالاها در شش ماه گذشته نیز بیان کرد: از ابتدای سال گذشته تا پایان شهریورماه همان سال ۹۰۱ ردیف کالا به ارزش ۶۳۹ میلیارد تومان در استان تهران اعاده شده که این رقم در شش ماهه ابتدای امسال به ۱۲۲۷ ردیف کالا به ارزش ۲۰۱۹ میلیارد تومان رسیده است. بنابراین به لحاظ تعداد ۳۶ درصد و از نظر ارزش ۴۹۴ درصد افزایش نشان میدهد.
مدیرکل اموال تملیکی استان تهران با اشاره به استرداد ۱۲۹۷ ردیف کالا در شش ماهه ابتدای امسال گفت: مجموع ارزش این کالاها ۴۰۵ میلیارد تومان بوده که از نظر تعداد ۱۲ درصد و به لحاظ ارزش ۵۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد یافته است.
وی همچنین یادآور شد: میزان انهدام کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران از ابتدای امسال تا ۲۷ شهریورماه ۱۲۳۷ ردیف به ارزش ۵۶ میلیارد تومان بوده که به ترتیب رشد ۱۸ درصد و ۱۱۴ درصد را از نظر تعداد و ارزش نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ نشان میدهد.
وی دو برنامه اصلی سازمان اموال تملیکی تهران را کاهش و حذف رسوب کالاها و همچنین تعیین تکلیف ۶۰۰۰ میلیارد تومان کالای واقع در انبارهای سازمان دانست و گفت: هیچ استانی به اندازهی تهران با کالای قاچاق مواجه نیست؛ در حالی که ما با کمبود انبار مواجهیم و امیدواریم در این زمینه گشایشهایی صورت بگیرد. در حال حاضر مجموع انبارهای در اختیار ما ۶۸ هزار متر مربع است که هیچکدام ملکی نیست. ۲۰ انبار ما نیز برونسپاری و به دستور قضایی پلمب شده و در استان تهران به ۱۰ هکتار انبار مسقف نیاز داریم.
انتهای پیام
نظرات