• دوشنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402062716812
  • خبرنگار : 50107

سرپرست شهرداری منطقه ۷ مشهد:

۱۴ درصد از سکونتگاه‌های غیر رسمی در منطقه ۷ شهرداری مشهد قرار دارد

۱۴ درصد از سکونتگاه‌های غیر رسمی در منطقه ۷ شهرداری مشهد قرار دارد
عکس آرشیوی است.

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست شهرداری منطقه ۷ مشهد گفت: ۱۶ درصد از حریم شهر، ۱۳ درصد از بافت‌های فرسوده و ۱۴ درصد از سکونتگاه‌های غیر رسمی در منطقه هفت قرار دارد.

مجید وحدتی‌پور، امروز۲۷ شهریورماه، در نودمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، اظهار کرد: منطقه هفت، ۵۰۰۰ هکتار وسعت و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت به صورت رسمی دارد، اما جمعیت واقعی به دلیل حاشیه‌نشینی بیشتر است. ۱۶ درصد از حریم شهر، ۱۳ درصد از بافت‌های فرسوده و ۱۴ درصد از سکونتگاه‌های غیر رسمی در این منطقه قرار دارد.

وی افزود: سه پارک بزرگ غدیر، طرق و ریحانه با ۲۲۰ هکتار مساحت و ۷۲ هکتار در قالب ۴۵ پارک محلی در منطقه ۷واقع است. تنها کمپ زائرپذیر غدیر نیز در این منطقه قرار دارد، بنابراین سرانه فضای سبز به سرانه واقعی نزدیک است. ۱۷ محله در منطقه هفت داریم که ۱۲ محله هدف بازآفرینی هستند. ۶ دفتر تسهیلگری نیز داریم. سند توسعه خلج و طرق آماده است.

وحدتی‌پور با اشاره به پروژه‌های زودبازده یک تصریح کرد: برای ‌پروژه‌های زودبازده یک در ۱۲ محله ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار داشتیم. در ۵ پروژه خدمات شهری به ارزش یک‌دهم درصد اعتبار، در سال گذشته ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت. در پروژه‌های زودبازده دو با تجربه‌ای که از پروژه‌های زودبازده یک داشتیم مواردی که مصادیق زودبازده نبود از پروژه‌ها حذف کردیم و ۹۲ پروژه به اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان داریم.

سرپرست شهرداری منطقه ۷ مشهد ادامه داد: ۹۱ عنوان پروژه در منطقه ۷شهرداری مشهد داریم که ۸۴ عنوان پروژه باز و ۸۵ درصد تامین اعتبار شده، الباقی نیز به مرور زمان باز خواهد شد و تمامی پروژه‌های زودبازده را در موعد مقرر به اتمام خواهیم رساند.

وی با بیان اینکه دومین منطقه شهرداری در آمار قراردادها هستیم و روند خوبی داریم، عنوان کرد: ۱۱ درصد از قراردادها انحراف داریم که به دلیل ایام دهه پایانی صفر بوده و تاخیر را جبران خواهیم کرد. ۸۴ درصد کل اعتبارات قرار است در قالب مناقصه و قرارداد و ۸ درصد در موارد خرید اجرا شود.

وحدتی‌پور اضافه کرد: در هر محله ‌پروژه‌ها به تفکیک با انتخاب اعضای شورای اجتماعی محلات تعریف شده است. بیشتر پروژه‌های زودبازده در زمینه اصلاح هندسی معابر، جدول، پیاده‌روها، مباحث ترافیکی و مقداری نیز تجهیز مساجد است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha