• دوشنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402062716295
  • خبرنگار : 71516

نتانیاهو مخالفانش را به همدستی با ایران متهم کرد

نتانیاهو مخالفانش را به همدستی با ایران متهم کرد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش از پرواز به سوی نیویورک درباره برنامه مخالفان خود برای برگزاری راهپیمایی در آمریکا، آن‌ها را به همدستی با تشکیلات خودگردان فلسطین و ایران متهم کرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه معاریو نوشت، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قبل از سوار شدن به هواپیما برای رفتن به نیویورک گفت: محل دیدار با جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا اهمیتی ندارد، مهم موضوع و محتوای دیدار است.

نتانیاهو گفت: من به مجمع عمومی سازمان ملل می‌روم تا نماینده اسرائیل در مقابل کشورهای جهان باشم و با تعدادی از رهبران جهان از جمله بایدن دیدار کنم. با بایدن درباره مسائل زیادی و در رأس آن ایران و گسترش دایره عادی سازی روابط صحبت خواهم کرد.

وی گفت: همچنین با صدراعظم آلمان، رئیس جمهوری اوکراین، رئیس جمهوری ترکیه و تعدادی از رهبران دیگر آسیا، اروپا و آفریقا دیدار خواهم کرد.

وی افزود: در اوایل سفرم به کالیفرنیا می‌روم تا با ایلان ماسک دیدار و درباره هوش مصنوعی با او صحبت کنم. من با او برای سرمایه‌گذاری در اسرائیل در سال‌های آینده همکاری می‌کنم.

قرار است نتانیاهو به جای کاخ سفید در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با بایدن دیدار کند.

سایت روزنامه یدیعوت آحارونوت نیز اعلام کرد که سفر نتانیاهو به آمریکا هشت روز طول می‌کشد.

منابعی در آمریکا و اراضی اشغالی به روزنامه هاآرتص اعلام کردند، قرار است بایدن از نتانیاهو در دیدارشان در نیویورک سؤال کند که تا چه حد آماده توافق آمریکا-عربستان-رژیم صهیونیستی است و اینکه آیا کابینه وی می‌تواند اقداماتی را به نفع فلسطینی‌ها اتخاذ کند.

به گفته این منابع، نگرانی‌ها در دولت آمریکا درباره اینکه واقعیت سیاسی در اراضی اشغالی به دلیل مواضع افراطی وزرای کابینه نتانیاهو درباره مساله فلسطین به تلاش دیپلماتیک با عربستان آسیب می‌زند، رو به افزایش است.

این روزنامه نوشت: در دفتر نتانیاهو امیدوار بودند که این دیدار در کاخ سفید برگزار شود حتی تعدادی از مشاورانش بر این مساله اصرار کردند؛ اما دولت بایدن تصمیم گرفت این دیدار در نیویورک برگزار شود. یک روز بعد از دیدار نتانیاهو و بایدن، بایدن با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در کاخ سفید دیدار خواهد کرد.

نتانیاهو به تظاهرکنندگان علیه طرح دولتش برای تضعیف قوه قضائیه در نیویورک حمله کرد و آنها را با سازمان آزادیبخش فلسطین، ایران و دیگر «دشمنان رژیم صهیونیستی» مقایسه کرد.

بنیامین نتانیاهو در پاسخ به سوالی پیرامون برنامه مخالفینش به منظور برگزاری راهپیمایی اعتراضی علیه لایحه کاهش اختیارات قضایی در آمریکا، آنها را به همدستی با تشکیلات خودگردان فلسطین و ایران متهم ساخت.

وی سازماندهی تظاهرات در داخل و خارج از اراضی اشغالی را با هدف تخریب آبروی اسرائیل دانست.

نتانیاهو گفت که تظاهرکنندگان «همه مرزها را زیر پا می‌گذارند. آنها ما را به مرحله‌ای رسانده‌اند که بستن جاده‌ها عادی شده است.» وی افزود: «آنها می‌خواهند اسرائیل را مقابل ملت‌ها بدنام کنند و این برای آنها عادی به نظر می‌رسد. این کار برای من عادی نیست و من به عنوان یک رهبر اپوزیسیون هرگز چنین کاری نکردم.»

وی ادامه داد: تظاهرات سازماندهی شده و تامین مالی شده است، هرکسی این اعتراضات را سازماندهی کند، مبالغ هنگفتی در اختیار دارد.

او همچنین گفت: همه اینها مانع از این نمی‌شود که نتوانم نماینده اسرائیل و همه شهروندان باشم.

احتمالا در زمانی که نتانیاهو در آمریکا حضور دارد، اسرائیلی‌های مقیم آمریکا و یهودیان آمریکایی که با قانون اصلاحات قضایی در اراضی اشغالی مخالف هستند، تظاهرات کنند.

گلعاد آردان، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد نیز به تظاهرکنندگان حمله کرد و از اینکه ساکنان اراضی اشغالی مقابل سازمان ملل تظاهرات خواهند کرد در حالی که آنها می‌توانند «آزادانه در هر نقطه از اراضی اشغالی تظاهرات کنند»، ابراز تاسف کرد و آن را آسیبی به دیپلماسی رژیم صهیونیستی دانست.

به گفته منابع، تظاهرات قرار است در سان فرانسیسکو علیه وی در جریان دیدارش با ماسک برگزار شود و بعد از آن در نیویورک.

طرح اصلاحات قضایی رژیم صهیونیستی موجب جنجال گسترده‌ای شده است.

مخالفان کابینه نتانیاهو، طرح «اصلاحات قضایی» را «کودتای قضایی» توصیف کرده‌اند؛ در حالی که نتانیاهو از آن دفاع کرده و گفته که «هدف آن بازگرداندن تعادل بین سه قوه است».

اپوزیسیون بر این باور است که هدف اصلی اصلاحات پیشنهادی ائتلاف حاکم، «تبرئه نتانیاهو از اتهامات فساد در سه پرونده‌ای است که علیه او باز است». اپوزیسیون معتقد است هدف از این طرح پایان دادن به نقش قوه قضائیه به عنوان یک نظام مستقل است.

نتانیاهو هفته گذشته بنی گانتس، از رهبران احزاب مخالف را به مذاکره درباره طرح اصلاحات قضایی دعوت کرد. تحلیلگران سیاسی معتقدند که انعطافی که نتانیاهو در مواضعش درباره اصلاحات قضایی نشان داده است با سفرهای سیاسی وی به ویژه سفرش به آمریکا مرتبط است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha