جمال فتاحی در گفتوگو با ایسنا، اظهارکرد: این المپیاد ورزشی ۲۶ و ۲۷ شهریور ماه در رشتههای شطرنج، دارت، تنیسرویمیز و تیراندازی به میزبانی شهرستان دزفول برگزار میشود.
وی با اشاره به برگزاری این المپیاد در هر دو بخش آقایان و بانوان در دو رده سنی زیر ۳۵ سال و بالای ۳۵ سال، گفت: در این دوره از مسابقات ۱۲۵ نفر از ۱۲ شهرستان حضور خواهند داشت که خدا را شاکریم تنها هیات هایی استانی هستیم که تمامی هزینههای غذا و حتی میان وعده و اسکان و نیز جام و مدالها را به مدت دو روز تقبل کردهایم. ضمن این که مراسم اختتامیه به صورت باشکوه و با اهداء مدال، حکم و جام قهرمانی در دو بخش طبق روال همیشگی برای ۶۴ ورزشکار برتر را به بهترین شکل ممکن برای با ارادهترین ورزشکاران عزیز محیا کردهایم.
رئیس هیات بیماران خاص و پیوند اعضا خوزستان خاطرنشان کرد: استقبال از مسابقات بسیار خوب بوده است و مطمئنا برگزاری چنین رویدادهایی در روحیه ورزشکاران هیات ما که ورزشکارانی خاص محسوب میشود، تاثیر بسیاری دارد. جا دارد از حمید بنیتمیم، مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان و حامی همیشگی ما و امین رستمی رییس هیات شهرستان دزفول و تمام ورزشکاران این هیات که دلسوزانه پای کار هستند و روسای هیات های شهرستانی که با تمام مشکلات اقتصادی موجود ورزشکاران را به این مسابقات اعزام میکنند تا این رقابتها به بهترین شکل ممکن برگزار شود، تشکر کنم.
وی عنوان کرد: تا روزی که من افتخار خدمت به ورزشکاران بیماران خاص و پیوند اعضاء استان را دارم هیچ کوتاهی در حقشان نخواهم کرد. برگزاری همین المپیاد استانی حدود ۷۰ میلیون تومان برای ما هزینه دارد و دلمان زخمی از نامهربانیها است و همیشه مطالبهگر حقمان در استان بودهایم اما در این استان ما را غریبه حساب میکنند. به امید روزی که کارخانجات و شرکتهای استانی حق ورزشکاران بیماران خاص استان را بدهند.
فتاحی در پایان بیان کرد: دو میزبانی بزرگِ اردوی های تیم ملی، اعزام تمام گروهای بیماران خاص به مسابقات قهرمانی کشور، اعزام اولین تیم بیماران خاص به مسابقات بینالمللی در تاریخ ورزش کشور، برگزاری دو دوره المپیاد بزرگ استانی، مراسم تجلیل از مدال آوران قهرمانی کشور و مجمع استانی، از برنامه های انجام شده توسط هیات در سال گذشته است.
انتهای پیام
نظرات