سید محمد امین حسینی در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به وجود تعداد قابل توجهی سد و منابع آبی در استان، اظهارکرد: متاسفانه با وجود این منابع آبی خوب بویژه سد داریان پاوه، هنوز نتوانسته ایم از ظرفیت آنها برای رونق گردشگری استان استفاده کنیم.
وی افزود: باتوجه به اینکه منابع دولتی محدود است و امکان اجرای پروژه های گردشگری مهمی با این اعتبارات در حاشیه سدها وجود ندارد، برای همین باید بخش خصوصی را جذب کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان اضافه کرد: در این راستا، بسته های سرمایه گذاری را برای تعدادی از سدهای استان همچون سد داریان، سد سلیمانشاه، سد شیان، سدگیلانغرب، سد دایک، سد زاگرس، سد آزادی و ... تدوین کرده ایم.
وی تصریح کرد: اجرایی شدن این پروژه ها نیازماند همکاری شرکت آب منطقه ای و سایر دستگاههای ذیربط است که در این زمینه قرار است نشست هایی را با هم داشته باشیم.
حسینی ادامه داد: در حال حاضر اجرای پروژه گردشگری در سد جامیشان توسط بخش خصوصی در دست اقدام است و در سد شیان هم اقداماتی را در حال اجرا داریم.
وی با بیان اینکه حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار برای سد شیان اسلام آبادغرب اختصاص پیدا کرده، افزود: از محل این اعتبارات در حال تکمیل زیرساخت های حاشیه این سد از جمله سنگفرش ها، آلاچیق، راه دسترسی و ... هستیم.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان اضافه کرد: البته حدود 400 میلیون تومان از این اعتبارات را صرف بازسازی تاسیسات برق این مجموعه خواهیم کرد که به سرقت رفته است.
وی با تاکید براینکه انجام فعالیت های زیرساختی گردشگری در حاشیه سدها باید به صورت مستمر انجام شود، افزود: متاسفانه گاها با صرف اعتباراتی زیرساخت هایی در حاشیه سدها ایجاد می شود، اما به دلیل اینکه این فعالیت ها تداوم ندارد، زیرساخت ها گاها از بین رفته و یا بدلیل عدم جلب سرمایه گذار و نگهداری به سرقت می روند.
انتهای پیام
نظرات