حجتالاسلام سیدعمران حسینینسب در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (ص) افضل انبیا و اشرف مخلوقات بود که با رحلت ایشان نزول وحی الهی قطع شد، اظهار کرد: حضرت محمد (ص) گنجینهای عظیم از همه ابعاد برای ما مسلمانان است کسی که مانندش در تاریخ نیامده و نخواهد آمد.
وی با اشاره به نگرانیهای پیامبر بعد از رحلت خود و اینکه ایشان از چه چیزهایی نگران بود، اظهار کرد: سرنوست رهبری جامعه اسلامی و مظلومیت اهلبیت و دنیاپرستی امت از نگرانیهای پیامبر بود.
حجتالاسلام حسینینسب، تبعیت از هوای نفس و آرزوهای دور و دراز را از دیگر نگرانی پیامبر دانست و با بیان اینکه حضرت پیامبر اکرم (ص) نسبت به امت خود به خاطر تبعیت از هوای نفس و آرزوهای طولانی نگران بود، گفت: هواپرستی، انسان را از حق رویگردان میکند و آرزوی دراز، آخرت را از یاد انسان میبرد.
این کارشناس با بیان اینکه سرنوشت رهبری جامعه اسلامی بعد از رحلت نیز از نگرانیهای حضرت پیامبر (ص) بود، ادامه داد: پیامبر اسلام در طول ۲۳ سال رسالت خود در فرصتهای مختلف ولایت و امامت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) را به عنوان جانشین خود مطرح کردند که غدیرخم صریحترین و آشکارترین آن بود.
امامجمعه سلطانیه با اشاره به خانهنشینی و مظلومیت حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (ص)، گفت: ۲۵ سال خانهنشینی ظاهری حضرت علی (ع) و مظلومیت اهلبیت (ع) نشانگر این است که نگرانی پیامبر به جا و به حق بود.
حجتالاسلام حسینینسب با اشاره به روایتی از امام صادق علیهالسلام که فرمودند: خداوند معلم و مربی پیامبر بود و اطاعت از پیامبر اطاعت از خداست، متذکر شد: پیامبر اکرم (ص) امر الهی را بعد از خود به امیرالمومنین حضرت علی علیهالسلام تفویض کرد اما عدهای مخالفت کردند و این در حالی است که در مخالفت اهلبیت هیچ خیری نیست و دشمنان امامت و ولایت هم در دنیا و هم در آخرت دچار خسران میشوند.
وی تفرقه و اختلاف را از دیگر نگرانی پیامبر اکرم (ص) دانست و افزود: دشمن از دریچه اختلاف و تفرقه ضربه خود را وارد و نقشه خود را عملیاتی میکند و بارها در تاریخ اسلام دیدهایم که دشمنان از این تفرقه نهایت استفاده را کردهاند.
انتهای پیام
نظرات