«سید علی اکبر کلانتر» در جریان بازدید کمیسیون مشاوران خانه صمت از شرکت شیشه مظروف، در مورد هدف از تشکیل کمیسیون مشاورین خانه صمت، گفت: با توجه به آسیب شناسی که در بخش صنعت و تولید استان انجام شد و به دلیل وجود مشکلات عدیدهی واحدهای صنعتی و تولیدی در حوزه های مختلف، تصمیم گرفتیم کمیسیون مشاورین را راه اندازی کنیم تا شرکتها، مشاورین مورد اعتماد را در دسترس داشته و برای حداقل رسیدن مشکلات، مشاوره تخصصی را در راس اقدامات خود قرار دهند.
وی افزود: این کمیسیون در ۱۴ حوزه مختلف از جمله پولی، بانکی، ارزی، حقوقی، مالیاتی، محیط زیست، HSE و بهداشت ،گمرک، صادرات و امور بین الملل، بازرگانی، تامین اجتماعی، قانون کار، انرژی، خدمات بیمه ای ، خدمات کسب و کار و بیمه های بازرگانی فعالیت داشته و واحدهای صنعتی میتوانند در هر کدام از این حوزهها، از راهنماییها و تخصص مشاوران این کمیسیون بهرهمند شوند.
کلانتر از مدیریت شیشه مظروف یزد به جهت تولیدات و صادرات ارزنده این شرکت قدردانی کرد و گفت: این شرکت در افزایش جی دی پی، ارز آوری و اشتغال زایی استان تاثیر خوب و موثری داشته است.
رئیس خانه صمت در این بازدید در خصوص مشکلات خط تولید جدید شرکت شیشه مظروف در محل شهرک صنعتی فولاد نیز گفت: این شرکت تمام روند اداری و قانونی را طبق مقررات در زمان اخذ مجوز طی کرده و در آن زمان طبق قانون نیاز به مجوز مستقیم محیط زیست برای حضور واحدها در شهرکهای صنعتی نبوده است و این مجوز به طور قانونی اخذ شده و حقی را برای سرمایهگذار ایجاد کرده است.
«ناصر بهرامی» مدیر عامل شرکت شیشه مظروف یزد نیز گفت: این مجموعه تولیدی زیر مجموعه کارخانجات شیشه و بلور کاوه بوده که با دو خط تولید و ۱۸۰ پرسنل آغاز به کار کرد و هم اکنون با ۳۵ خط تولید و ۱۴۰۰ پرسنل در سه شیفت کاری مشغول به فعالیت است.
وی گفت: در حال حاضر به ۴۰ کشور دنیا صادرات داشته و درصدد هستیم با محصولات برتر دنیا از جهت کیفیت و قیمت رقابت داشته باشیم و در این مسیر قدم برداریم.
بهرامی همچنین افزود: بیش از ۸۰ درصد دستگاه ها و قطعات این شرکت ساخت داخل بوده و توسط مهندسان شرکت شیشه مظروف ساخته شده و از راندمان بالایی برخوردار است.
مدیرعامل شیشه مظروف به مشکلات ارزی در صادرات اشاره کرد و گفت: متاسفانه این مشکلات برای تمامی واحدهای تولیدی وجود دارد و باعث زیان واحدها میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی خانه صمت یزد، بهرامی با بیان این که برخی مواد اولیه مورد نیاز باید از استانهای دیگر ارسال شوند و این مشمول هزینههای سنگین برای شرکت است، گفت: در صورت رفع این مشکل و در صورتی که بتوانیم مواد اولیه مورد نیاز را در داخل استان تامین کنیم، می توانیم با صرفه جویی در هزینه های تامین مواد اولیه، در بخش های دیگر همچون صادرات قوی تر عمل کنیم.
گفتنی است؛ اخیراً مردم اشکذر طی نامهای به ریاست جمهوری استقرار این واحد در مکانی کوهستانی بالا دست این شهر را به دلیل مشکلات زیست محیطی و مضراتی که در سلامت مردم منطقه دارد، غیرقانونی و خواستار توقف آن شدهاند.
انتهای پیام
نظرات